.

فقط در 5 دقیقه وردپرس را نصب کنید!

تهیه شده توسط حانیه نوری

آموزش نصب وردپرس

لازم نیست گفته شود که CMS یا همان سیستم مدیریت محتوای وردپرس چقدر در جهان محبوب است. محبوبیت وردپرس بی دلیل نیست، وردپرس چنان دنیای بزرگی دارد که تخصص پیدا کردن در تمامی زمینه های آن کار هر کسی نیست و نیازمند تلاش و مطالعه بسیار است. اما شروع کار با وردپرس چندان هم سخت نیست، نصب وردپرس هم بسیار راحت است. اگر مراحلی که در آموزش نصب وردپرس گفته می شود را مو به مو انجام دهید به راحتی می توانید وردپرس را در سایت خود داشته باشید. پس با تابان شهر همراه باشید تا آموزش نصب وردپرس را یک بار با هم مرور کنیم. برای آموزش طراحی سایت با وردپرس به آموزش های دیگر ما مراجعه کنید.

آموزش نصب وردپرس

اگر می خواهید کسب و کار اینترنتی راه بیاندازید و یا به کسب و کار خود رونق دهید و به فکر طراحی سایت و کسب و کار آنلاین هستید می توانید به ما اعتماد کنید تا شما را در این راه کمک کنیم

پیش نیاز های قبل از آموزش نصب وردپرس

بله درست است، اگر شما در حال خواندن این مطلب باشید احتمالا تا الان تمامی امور قبل از نصب وردپرس را انجام داده اید. اما بد نیست باز هم آن ها را با هم مرور کرده باشیم و آموزش نصب وردپرس را در دستور کار خود قرار دهیم.

حال ما می خواهیم  یک سایت را در محیط اینترنت به ثبت برسانیم و به گونه ای وارد دنیای وب شویم. پس اول از همه سرویس هاست خودمان را انتخاب می کنیم و مراحل زیر را به ترتیب طی می کنیم:

1. خرید هاست مناسب از یک شرکت ارائه دهنده هاست معتبر ( بهتر است هاست شما لینوکسی باشد چرا که وردپرس با این نوع هاست سازگار تر است)

2. ثبت یک دامین یا همان دامنه برای سایتتان

3. تنظیم کردن دامنه بر روی هاست

4. استفاده از اطلاعات ورود به هاست یا اطلاعات FTP

5. دانلود آخرین نسخه وردپرس که بهتر است نسخه وردپرس فارسی باشد تا نیازی به تنظیمات درون برنامه ای نداشته باشد اما اگر هم نسخه اصلی بود نگران نباشید، در شروع نصب می توانید زبان وردپرستان را انتخاب کنید.

6. شروع نصب وردپرس

خب همانطور که می بینید به مورد 6 رسیدیم که بحث اصلی مقاله ماست. پس بهتر از بی درنگ سراغ نصب وردپرس برویم.

 نصب وردپرس چگونه انجام می شود ؟

پس در حال حاضر همه چیز آمادست. ما یک پنل هاست داریم که از طریق Cpanel می توانیم تنظیمات دامنه خودمان را انجام دهیم. فایل فشرده آخرین نسخه وردپرس را دانلود کرده ایم و آماده هستیم که شروع کنیم.

بارگذاری فایل وردپرس در File Manager

زمانی که از طریق FTP یا به صورت مستقیم وارد محیط سی پنل هاست خودتان می شوید محیطی را مشاهده می کنید که اصلا شبیه به درایو های کامپیوتر شما نیست اما تقریبا همان کارایی ها را دارد. وارد File Manager شوید و فایل Public_html را باز کنید. هرچیزی که در سایت شما قرار می گیرد در همین فایل Public_html است و به گونه ای ریشه هاست شما می باشد.

پس از ورود، بر روی گزینه Upload در بالای صفحه کلیک می کنیم، وقتی صفحه آپلود باز شد فایل فشرده وردپرس را از کامپیوتر خودمان انتخاب می کنیم و منتظر می مانیم تا آپلود شود.

آموزش نصب وردپرس

پس آپلود به صفحه فایل منیجر برمی گردیم و فایل فشرده وردپرس را در آنجا می بینیم. بر روی فایل کلیک راست کرده و گزینه Extract را انتخاب می کنیم. پس از اکسترکت شدن، فایل فشرده را پاک می کنیم و محتویات داخل پوشه WordPress را به بیرون از پوشه یعنی داخل خود فایل Public_html انتقال می دهیم. این کار را به این دلیل انجام می دهیم که تمامی مواردی که ما می خواهیم در سایتمان نمایش داده شوند باید مستقیما در فایل Public_html باشند.

آموزش نصب وردپرس

برای انتقال محتویات داخل پوشه وردپرس داخل پوشه WordPress می شویم سپس در نوار بالا بر روی گزینه Select All کلیک می کنیم، سپس گزینه Move را می زنیم و بعد از بازشدن یک پنجره جدید در بخش آدرس عبارت public_html/wordpress را مشاهده می کنیم. در این بخش بخش WordPress را پاک می کنیم و فقط می گذاریم بخش public_html باقی بماند. سپس بر روی گزینه Move Files کلیک می کنیم.

حال شما وردپرس را بارگذاری کرده اید اما هیچ وردپرسی بدون وجود یک پایگاه داده( Database ) به طور کامل نصب نمی شود.

حال چگونه باید پایگاه داده ایجاد کنیم؟

ایجاد پایگاه داده یا همان Database

حال که مراحل اولیه نصب وردپرس را طی کرده ایم، باید یک جایگاهی برای قرار دادن اطلاعاتمان داشته باشیم. بدون پایگاه داده، داده ای هم وجود ندارد.

به محیط Cpanel برمی گردیم و در آنجا گزینه MySQL Database را انتخاب می کنیم. قبل از هرچیز برای پایگاه داده خود یک اسم انتخاب می کنیم و سپس بر روی Creat Database کلیک می کنیم. حال پایین تر می آییم تا به بخش MySQL User برسیم.

آموزش نصب وردپرس

در پایین Add New User پس از انتخاب یک Username و پسوورد ( پیشنهاد می شود برای امنیت بیشتر از Password Generator استفاده شود) بر روی Creat User کلیک می کنیم. پس آن کمی اسکرول کنید و در بخش Add User Database بر روی دکمه Add کلیک کنید تا دیتابیس شما اضافه شود.

می توان گفت که کار آموزش نصب وردپرس در اینجا تقریبا تمام شده است اما “نصب وردپرس” رسما از اینجا به بعد به صورت رسمی شروع می شود.

وردپرس را نصب کنید!

وارد آدرس سایت خودتان شوید و پس از خواندن توضیحات بر روی “بزن بریم!” کلیک کنید. البته مسلما که “بزن بریم” را در صورتی شما می بینید که از همان اول وردپرس فارسی را بارگذاری کرده باشید در غیر این صورت همین موارد به زبان انگلیسی نمایش داده می شود. پس از این مرحله شما باید اطلاعات پایگاه داده خود را وارد کنید سپس بر روی گزینه “فرستادن” بزنید.

می توان گفت که کار آموزش نصب وردپرس در اینجا تقریبا تمام شده است اما “نصب وردپرس” رسما از اینجا به بعد به صورت رسمی شروع می شود.

بعد از آن صفحه ای به شما نمایش داده می شود که خبر از ارتباط موفقیت آمیز ارتباط دیتابیس شما با وردپرس است. با زدن دکمه “اجرای نصب” اطلاعات مورد نیاز خودتان را وارد کنید. ( حتما آن ها را به یاد داشته باشید چون برای ورود به پنل لازم اند )

پس از فشردن دکمه “راه اندازی وردپرس” نصب وردپرس به طور کامل انجام گرفته است و جا دارد به شما تبریک بگویم که توانستید در کوتاه ترین زمان وردپرس خودتان را بارگذاری کنید. درست است که شاید کمی بیشتر از 5 دقیقه طول کشید اما آنقدر ها هم طولانی نبود مگر نه؟ مطمئن باشید آموزش نصب وردپرس کمی طول می کشد وگرنه نصب آن به راحتی امکان پذیر است.

ممنون که در این مقاله آموزش نصب وردپرس با تابان شهر همراه بودید برای طراحی سایت می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

شرکت طراحی سایت و اپلیکیشن تابان شهر در تمام زمینه های طراحی سایت و اپلیکیشن و ارائه خدمات مربوط به آنها در خدمت شماست

شاید دوست داشته باشید بدانید

بک لینک چیست و چند نوع دارد؟

بک لینک چیست و چند نوع دارد؟

یک کسب‌وکار تا زمانی زنده است که فعالیت داشته باشد و مشتری به آن سر بزند. حیات یک سایت هم به همین شکل است. کاربرانی که...

نظرات شما (0 comments)

0 Comments

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *