یکی از روش های جدید در سئو on page، نشانه گذاری اسکیما نام دارد، این ابزار به بهینه سازی و سئو سایت شما کمک خواهد کرد و باعث کسب رتبه بهتر و مورد توجه قرار گرفتن در نتایج جستجو گوگل می شود، در این متن به شما کمک خواهیم کرد تا بدانید اسکیما چیست و چه تاثیری در سئو سایت دارد؟
اسکیما چیست؟
اسکیما، با استفاده از داده های ساختار یافته استاندارد(دیتا استراکتر) که محتوای داخلی را دسته بندی می کند، به موتورهای جستجو کمک می کند تا محتوای صفحات شما را بهتر درک کنند و نتایج آموزنده تری را در SERP ارائه دهند.
هنگامی که در صفحهای از نشانهگذاری اسکیما استفاده میشود، ممکن است آن صفحه در صفحات نتایج موتورهای جستجو پیش نمایش نتیجه ریچ اسنیپت دریافت کند. منظور از ریچ اسنیپت 6 نتیجه جستجویی است که چیزی بیشتر از نتیجه جستجوی استاندارد را شامل میشود.
اگر دقیق تر بگویم سایت شما در نتایج جستجو بدون ریچ اسنیپ فقط شامل مواردی چون عنوان صفحۀ سایت، آدرس سایت و متا دسکریپشنی که برای آن صفحه در نظر گرفته اید می باشد و کاربران فقط می توانند آن هارا مشاهده کنند اما هنگامی که از ریچ اسنیپت استفاده می کنید همانند تصویر زیر گوگل می تواند اطلاعات بیشتری درباره ی کوئری در اختیار کاربر قرار دهد.
سئو یک انتخاب نیست یک نیاز است!
جهت اطلاعات بیشتر راجع به خدمات سئو روی لینک زیر کلیک کنید
شرکت سازنده اسکیما کیست؟
Schema.org یک پروژه مشترک بین موتورهای جستجوگر گوگل، بینگ، یاندکس و یاهو است تا یک زبان دادههای ساختار یافته همسان به وجود بیاورند. اطلاعات و طرحهایی که این 4 شرکت ایجاد کردند در سایت Schema.org ساماندهی شدهاند. Schema.org در مورد آن می گوید: اکثر وب مسترها با تگ های HTML در صفحات خود آشنا هستند. معمولاً تگ های HTML به مرورگر می گویند که چگونه اطلاعات موجود در تگ را نمایش دهد. به عنوان مثال، <h1>Avatar</h1> به مرورگر میگوید که رشته متن “Avatar” را در قالب عنوان 1 نمایش دهد. با این حال، تگ HTML هیچ اطلاعاتی در مورد معنای رشته متنی نمی دهد – “آواتار” می تواند به فیلم سه بعدی بسیار موفق اشاره کند، یا می تواند به نوعی از عکس نمایه اشاره کند – و این می تواند جستجو را دشوارتر کند. موتورها برای نمایش هوشمندانه محتوای مرتبط به کاربر.”
نشانه گذاری schema.org شامل قالب هایی برای ساختاردهی داده ها در مورد انواع افراد، مکان ها و چیزهای موجود در وب است. میتوانید فهرست عظیمی از مواردی را که میتوان با استفاده از نشانهگذاری اسکیما در وبسایت schema پیدا کنید.
انواع رایج اسکیما چیست؟
با اضافه کردن این نشانه گذاری های مختلف به سایت شما در صورت لزوم، به موتور جستجو اجازه می دهد تا بفهمد سایت شما در مورد چیست. سپس موتور جستجو می تواند این اطلاعات را از طریق Rich Snippets به نمایش بگذارد.
اما خب انواع زیادی از اسکیماها وجود دارد که با بررسی تک تک آن ها ممکن است گیج شوید به همین دلیل در زیر به خلاصه ای از آن ها خواهیم پرداخت.
Itemscope: یکی از رایجترین انواع اسکیما است که محتوای سایت شمازا را براساس موضوع دسته بندی میکند. به صورت خاصتر، به موتورهای جستجو میگوید که تمام محتواهای دارای تگ آیتم اسکوپ درباره موضوع یکسانی است.
Itemtype: این اسکیما نسبت به آیتم اسکوپ، محتوای شما را دسته بندی جزئیتری میکند. در آیتم اسکوپ موتورهای جستجو میفهمیدند که محتوای شما درباره یک موضوع یا مطلب خاص است؛ درحالی که آیتم تایپ به موتورهای جستجو میگوید که محتوای شما درباره چه نوع موضوعی است.
نحوه ایجاد دیتا استراکچر با اسکیما
برای افزودن اسکیما یا استراکچر دیتا به سایت، دو راه دارید:
استفاده از استراکچر دیتا گوگل (Google’s structured data markup helper)
استفاده از پلاگینهای وردپرس (WordPress plugins)
مزایای ساخت استراکچردیتا:
افزایش ترافیک سایت
افزایش نرخ کلیک
افزایش CTR
بهبود سئو
افزایش بانس ریت
افزایش زمان ماندگاری کاربر در سایت
افزونه های ساخت اسکیما برای ساخت استراکچردیتا:
schima pro
kk star rating
EDD Review
yoast
اسکیما چگونه بر سئو تاثییر می گذارد؟
وقتی از نشانه گذاری اسکیما استفاده می کنید گوگل به راحتی متوجه محتوای وبسایت شما می شود و در نتیجه ، صفحه وب شما یک ریچ اسنیپت دریافت می کند و می تواند به یک موجودیت در گراف دانش گوگل تبدیل شود.
جهت اطلاع از تعرفه سئو روی دکمه زیر کلیک کنید
0 Comments