.

مراحل تغییر هاستینگ و آموزش آن

تولید شده توسط بهار رضاییان

کامپیوتر خوندم و همیشه به حوزه فناوری اطلاعات، تکنولوژِی و دیجیتال مارکتینگ علاقه زیادی داشتم، این فکت که کلی چیزای جذاب و مهم تو دنیا هست که هنوز نمیدونمشون بهم انگیزه میده تا بیشتر تو مسیرم تلاش کنم! الان کارشناس سئو توی تابان شهر هستم و راه یادگیری و توسعه مهارت های فردی و اجتماعی برام هموار تره و دوست دارم تا تجربیاتم رو با کسایی که مثل خودم هستن به اشتراک بذارم.

مراحل تغییر هاستینگ

تغییر هاستینگ

در این بخش همه مراحل تغییر هاستینگ را به شما خواهیم گفت، انجام دادن این کار ها خیلی سخت نیست فقط نکته مهم این است شما باید دقت بالایی داشته باشید و همه مراحل را به درستی انجام دهید. همانطور که گفتیم انجام اشتباه این موارد میتواند تاثیر منفی زیادی بر روی سئو سایت شما بگذارد پس پیشنهاد میکنیم این مطلب را با دقت بخوانید تا مشکلی برایتان پیش نیاید.

برای اطلاع از قیمت هاست وردپرسی کلیک کنید

مراحل تغییر هاستینگ : 1. جمع آوری اطلاعات مهم

برای تغییر هاستینگ خود شما اول از همه باید جزئیات همه مواردی که در ادامه تغییر پیدا خواهند کرد را داشته باشید. این اطاعات شامل مواردی همچون، اطلاعات هاست حال حاضر شما ، اطلاعات اکانت ، اطلاعات ثبت دامنه (یعنی جایی که در انجا دامنه خود را به ثبت رساندید) و اطلاعات FTP میباشد. انجام این موارد کار دشواری نیست اما در تغییر هاستینگ یکی از مهم ترین مراحل به شمار میرود ، گاهی ندانستن یکی از این موارد میتواند بسیار به ضرر شما باشد و در انجام فرایند تغییر هاستینگ تاخیر ایجاد کند.

2. پیدا کردن سرویس هاستینگ جدید

بر خلاف تصورات در این مرحله کار شما آسان نخواهد بود. اگر میخواهید هاست جدید تهیه کنید باید تحقیق خوبی داشته باشید و به چندین نکته مهم توجه کنید. اگر سایت وردپرسی دارید باید از یک هاست وردپرس و یا هاست لینوکسی استفاده کنید. هاست وردپرس میتواند انتخاب خوبی برای شما باشد زیرا با وردپرس سازگار تر است و برخی از آنها به صورت اتوماتیک ورژن وردپرس را آپدیت میکنند، ما در یکی از مقالات به شما راهنمای خرید هاست وردپرس را ارائه دادیم اگر قصد خرید هاست وردپرس را دارید میتوانید این مطلب را مطالعه کنید. برای سایت های وردپرسی هاست های لینوکس هم پاسخگوی نیاز شما هستند، البته هاست های لینوکس ورژن های زیادی دارد که برای سایت های غیر وردپرسی هم استفاده میشود. هاست لینوکس محبوب ترین هاست در بین وبمستران است. هاست ویندوزی هم وجود دارد که به مانند هاست های لینوکس نیست و محبوبیت کمتری دارد. باید یک لیست از نیاز هایی که دارید تهیه کنید و سپس به سراغ پیدا کردن سرویس هاستینگ بکنید.

3. دانلود فایل های وبسایت و کپی گرفتن از دیتابیس

برای اینکار راه آسان این است که از طریق FTP اقدام کنید و همه فایل ها اعم از (عکس و ویدیو ، HTML ، PHP و…) یک بک آپ تهیه کنید و آن را در سیستم خود ذخیره کنید. نکته ای که باید در این مرحله از تغییر هاستینگ توجه کنید این است که ساختار دایرکتوری را همانگونه که هست باقی بگذارید و آن را تغیر ندهید. بعد یک بک آپ کلی از دیتابیس خود تهیه کنید، اگر سایت شما گواهی SSL دارد باید یک درخواست کپی از آن و یک Private Key جدید بگیرید، در غیر این صورت شما مجبور خواهید بود در سرور جدید دوباره برای گرفتن گواهی SSL خود اقدام کنید.

4. بارگذاری فایل ها در هاست جدید

مرحله اصلی از تغییر هاستینگ یک وبسایت همین مرحله است. برای سهولت در انجام کار باز هم پیشنهاد میکنیم از طریق FTP اقدام کنید، در اینجا ممکن است تنظیمات متفاوت باشد و شما مجبور شوید تا مجوز های دسترسی به فایل ها را تغیر دهید سپس شما باید یک دیتابیس جدید ایجاد کنید و همه بک آپی که گرفتید را در این دیتابیس Import کنید و در ادامه یک ایمیل با همان حساب ایمیل قبلی ایجاد کنید، در اینجا ممکن است شما به مشکلاتی بر بخورید، اگر هر گونه مشکلی پیش آمد به سرویس هاستینگ خود اطلاع دهید.

5. وبسایت خود را تست کنید

تقریبا میتوان گفت شما تمام مراحل تغییر هاستینگ را با موفقیت پشت سر گذاشته و حالا فقط باید آن را بررسی کنید و در صورت بروز مشکل آن را برطرف کنید. ولی نکته مهم بعد از انجام این کار ها وجود دارد؛ اگر شما برای اولین بار از یک سرویس هاستینگ خرید میکنید احتمالا قادر به دسترسی از وب سرور جدید نخواهید بود و باید از یک sub domain (زیر دامنه) یا آدرس IP خود استفاده کنید. بعد از اینکار شما باید مواردی همچون پایگاه داده ، ایمیل ، درست انجام شدن فرایند ثبت نام کاربر ، ظاهر وبسایت ، سرعت سایت و موارد جزئی تر را تست کنید و اطمینان پیدا کنید که همه موارد به درستی کار میکنند. در این راه شما میتوانید از ابزار های آنلاین نیز کمک بگیرید.

6. آپدیت کردن DNS Server

بعد از اینکه موفق به تغییر هاستینگ شدید باید نام سرور را از جایی که در شرکتی که از آن دامنه گرفتید تغیر دهید، برای این کار باید در تایمی که ترافیک روی سرور در کمترین مقدار است وارد سیستم شرکت ثبت دامنه شوید و سپس در بخش DNS Server ، نام سرور خود را تغیر دهید اگر این کار را نکنید DNS Server شما همچنان به سرور قبلی اشاره میکند. شما باید آنها به نام وب هاست های جدید خود تغیر دهید. معمولا وب هاستینگ جدید این اطلاعات را بعد از انجام فرایند سفارش به ایمیل شما میفرستند.

7. حساب هاستینگ قبلی را لغو کنید

بعد از اینکه اطمینان پیدا کردید همه چیز در حالت طبیعی و خوب است و مشکلی وجود ندارد میتوانید اکانت وب هاست قبلی خود را کنسل کنید، البته برای این کار عجله نداشته باشید و همه موارد را چک کنید که در حالت طبیعی باشند بعد از گذشت یک الی دو هفته میتوانید حساب خود را کنسل کنید.

هدیه هاست یکساله رایگان !

همین الان وارد لینک زیر شو تا این فرصت رو از دست ندی!

کلام پایانی

در این مقاله به ما به طور کامل و گام به گام مراحل تغییر هاستینگ را برای شما توضیح دادیم ، امیدواریم این مطلب برایتان مفید بوده باشد و اگر خواستید هاستینگ خود را تغیر دهید به کارتان بیاید، تمام موارد اصلی در این مقاله ذکر شدند، به شما قول میدهیم اگر همه این مراحل را به درستی انجام دهید هیچ مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد و به راحتی کار تغییر هاستینگ را انجام خواهید داد، البته گاهی ممکن است به علت یک سری موارد جزئی در این کار به مشکل بخورید ولی اصلا جای نگرانی نیست، شما اگر در انجام این فرایند در جایی هم به مشکل خوردید میتوانید با شرکت هاستینگ تماس بگیرید و از پشتیبانی بخواهید تا برای شما مشکل را برطرف کند یا راه حل را به شما ارائه دهد. همچنین برای آگاهی از ویژگی هایی که باید یک هاست خوب داشته باشد نیز به شما پیشنهاد می کنم تا مقاله ” ویژگی یک هاست خوب ” را مطالعه کنید.

شاید دوست داشته باشید بدانید

نظرات شما عزیزان…

0 Comments

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *