تفاوت سایت شرکتی و فروشگاهی
سایت ها انواع مختلفی دارند که دو نوع آن یعنی سایت شرکتی و فروشگاهی پرطرفدارترین آن هستند. اما این دو نوع سایت تفاوت های مهمی با هم دارند که در زمان طراحی و تحویل سایت باید به دقت به آنها توجه شود. ما هم در این مقاله به اصلی ترین تفاوت سایت شرکتی و فروشگاهی می پردازیم و شما را بیشتر در این زمینه آگاه می کنیم.
شاید در ظاهر و با دید اولیه تفاوت این دو سایت آشکار باشد. مسلما سایت شرکتی مناسب برای شرکت های مختلف است و سایت فروشگاهی مناسب برای فروشگاه ها است. اما در جزئیات تفاوت های بسیاری دارند.
برای کسانی که فروشگاه فیزیکی دارند و یا فکر داشتن یک کسب و کار آنلاین دارند، طراحی سایت فروشگاهی می تواند پیشنهاد فوق العاده باشد. بخصوص با شیوع ویروس کرونا و خانه نشینی اکثر مردم، استقبال از فروشگاه های اینترنتی خیلی زیاد شده است. حتی کسانی که اعتماد به خرید آنلاین نیز نداشتند به ناچار ضروریات روزمره ی خود را اینترنتی سفارش می دهند.
پس اگر شما یک فروشگاه و یا مغازه ای دارید که در این چند ماه اخیر با کاهش مشتری روبه رو شده است به شما پیشنهاد می کنیم که با طراحی سایت متناسب با کسب و کار خود، شاهد افزایش فروش خود باشید. اما یک سایت فروشگاهی چه اجزایی دارد؟
برای مشاهده خدمات طراحی سایت تابان شهر کلیک کنید!
دارای درگاه پرداخت آنلاین
سایت فروشگاهی همان طور که مشخص است باید امکان خرید آنلاین را داشته باشد. داشتن درگاه پرداخت اولین تفاوت سایت شرکتی و فروشگاهی است. در این سایت ها مشتریان محصولات و کالاهای مورد نظر خود را انتخاب می کنند و در سبد خرید اضافه می شود. سپس به صورت اینترنتی می توانند حساب خود را پرداخت کنند. یک سایت فروشگاهی خوب دارای چندین درگاه پرداخت است تا کاربر به سلیقه ی خود یکی را انتخاب کند. برای آگاهی بیشتر می توانید مقاله معرفی کاربردی ترین درگاه پرداخت سایت فروشگاهی را مطالعه کنید.
اهمیت امنیت؛ دیگر تفاوت سایت شرکتی و فروشگاهی
سایت های شرکتی به علت اینکه پرداخت آنلاین ندارند از نظر امنیت شاید خیلی مورد توجه قرار نگیرند اما در سایت های فروشگاهی مسئله ی امنیت بسیار مهم و حیاتی است. به همین خاطر است که این سایت ها احتیاج به کسب مجوز برای کسب و کار اینترنتی دارند که در مرحله ی اول نیاز به نماد اعتماد الکترونیکی است. در واقع با طی این مراحل مشتری به سایت شما اعتماد می کند و پرداخت اینترنتی را انجام می دهد و جلوی بسیاری از کلاهبرداری های آنلاین گرفته می شود. برای اطلاعات بیشتر در این باره می توانید مقاله ی امنیت سایت فروشگاهی را مطالعه کنید.
منوی کاربری آسان
یکی دیگر از مهم ترین تفاوت سایت شرکتی و فروشگاهی ، تفاوت در منوهای سایت است. از آن جایی که سایت فروشگاهی اجزای زیادی دارد به همین خاطر دسته بندی درست و قرارگرفتن مناسب در منوی سایت بسیار مهم است. منو سایت باید به گونه ای باشد تا باعث سردرگمی کاربر نشده و او را توسط راحت ترین مسیر به مقصد برساند. این دسته بندی به خصوص در سایت های سوپرمارکت که تنوع کالا بسیار زیاد است اهمیت دارد.
پشتیبانی و ارتباط آنلاین
داشتن پشتیبانی قوی یکی از ویژگی های مشترک بین هردو سایت است و هر دو نوع سایت اگر ارتباط آنلاین با مشتری داشته باشند بسیار عالی و مفید است. اما آنچه باعث تفاوت سایت شرکتی و فروشگاهی می شود آن است که یک سایت فروشگاهی نیاز به پشتیبانی 24 ساعته در هر روز هفته دارد. زیرا به علت نامحدود بودن زمان خرید، پشتیبانی آن نیز نباید محدودیت زمانی داشته باشد و در هر زمان که مشکلی پیش آمد باید توانایی پاسخگویی را داشته باشد.
معرفی ویژگی سایت های شرکتی
شرکت ها برای عرضه ی خدمات خود و معرفی برند و حوزه ی کاری نیاز به طراحی سایت شرکتی دارند. درواقع این سایت ها بستری برای معرفی و عرضه خدمات است و نمایانگر اهداف و تجربیات یک شرکت است. به همین علت یک تفاوت سایت شرکتی و فروشگاهی در تعداد صفحات سایت است. سایت های شرکتی تعداد صفحات کمتری دارند اما نوع طراحی و دیزاین صفحات باید بسیار حرفه ای تر از سایت های فروشگاهی باشد. حال اجزای یک سایت شرکتی را بررسی می کنیم:
صفحه درباره ما
برای سایت های شرکتی صفحه ی “درباره ی ما” بسیار پر اهمیت است. شاید در سایت های فروش اینترنتی خیلی به صفحه درباره ما اهمیت داده نشود که خود یک تفاوت سایت شرکتی و فروشگاهی است. صفحه ی درباره ما باید توضیحی کامل از نوع فعالیت شرکت باشد و همچنین دوره ی زمانی فعالیت شرکت را به طور کامل ذکر کند. همچنین اگر جوایز و یا تقدیرنامه ای معتبر نیز دارد، در این صفحه به نمایش بگذارد. این صفحه رزومه ی کامل یک شرکت است.
در کل صفحه “درباره ما” دید کلی از فعالیت شما به مشتری می دهد. حال هرچقدر این دید زیباتر و عمیق تر باشد مشتری های بیشتری به شما اعتماد می کنند.
صفحات نمونه کار
هر شرکتی خدماتی عرضه می کند و مشتری دوست دارد تا تجربه های قبلی و یا نمونه کارهای یک شرکت را ببیند. برای مثال اگر سایت شما خدمات ساخت تابلو را عرضه می کند، لازم است شما صفحات نمونه کاری داشته باشید و تابلوهایی را که تا الان ساخته اید را در آنجا قرار دهید. صفحات نمونه کار باید بسیار جذاب و گیرا باشند و از تصاویری با کیفیت برای آن استفاده شود. کاربر با دیدن نمونه کارهای حرفه ای به سمت کسب و کار شما جذب می شود.
اطلاعات تماس
چون در این سایت ها خرید اینترنتی انجام نمی شود پس برای سفارش نیاز به تماس گرفتن است. پس باید اطلاعات تماس در دسترس کاربر باشد و آنها به دنبال آن نگردند. داشتن صفحه ی تماس باما قوی، وجود call to action های مناسب برای تماس و همچنین بنرهای جذاب برای تماس همگی می توانند کاربر را به تماس برسانند
کلام آخر
با هم به بررسی کامل تفاوت سایت شرکتی و فروشگاهی پرداختیم. حال شما باید با توجه به نوع کسب و کار خود تصمیم بگیرید که کدام نوع مناسب هستند. برای مشورت و مشاوره ی رایگان تیم کارشناسان تابان شهر در خدمت شما هستند تا شما را در این راه راهنمایی کنند.
0 Comments