.

11 تا از بهترین قفل ها برای امنیت سایت فروشگاهی

تولید شده توسط حانیه نوری

امنیت سایت فروشگاهی

 در ابتدا شما باید درمورد فروشگاه های اینترنتی و کاربرد آنها آشنایی داشته باشید ، تا بدانید چرا نیازمند امنیت بالایی هستند؟  برای اطلاع از اینکه فروشگاه اینترنتی چست و چه فعالیت هایی را میتوانید در آنها انجام دهید، ابتدا مطالب ما را که در خصوص کارایی سایت های فروشگاهی آنلاین هستند را مطالعه نمایید، سپس به این مقاله بازگردید و تا انتها ما را همراهی کنید، تا در خصوص امنیت سایت فروشگاهی شما را راهنمایی کنیم. فروشگاه اینترنتی چیست ؟

زمانی که شما اقدام به داشتن فروشگاه اینترنتی می کنید، قدم اول طراحی سایت فروشگاهی است. شما ممکن است در این سایت کالاهای مختلف، مواد غذایی، تور های گردشگری و یا خیلی از موارد دیگر را بفروشید. اما فراموش نکنید یک ضرورت که حتما باید به آن توجه کنید، تضمین امنیت سایت فروشگاهی است. سایت های فروشگاهی همواره در معرض خطر هکرها، مهاجمان و سارقان هستند. داشتن تجارت الکترونیک یک انتخاب عالی برای پیشرفت کسب و کار شما است اما در این صورت سایت شما در معرض خطرات امنیتی است. پس از طراحی سایت به امنیت آن باید توجه کرد .

امنیت سایت فروشگاهی هم برای مشتری و هم برای فروشنده و صاحب سایت دارای اهمیت است و هرگونه خطر امنیتی باعث نگرانی و متضرر شدن طرفین می شود. هکر ها می توانند به اطلاعات حساسی مثل اطلاعات شخصی مشتریان، اطلاعات کارت بانکی یا دیتای کسب و کار دست پیدا کنند که این موضوع اتفاق بسیار بدی است.

امنیت سایت فروشگاهی

اگر می خواهید کسب و کار اینترنتی راه بیاندازید و یا به کسب و کار خود رونق دهید و به فکر داشتن سایت هستید می توانید به ما اعتماد  کنید تا شما را در این راه کمک کنیم .

راه امن سازی سایت فروشگاهی چیست ؟

1. از پسورد قوی و منحصر به فرد استفاده کنید

یک امر مهم و حیاتی که خیلی از افراد برای امنیت سایت فروشگاهی خود آن را در نظر نمی گیرند این است که از رمز قوی و طولانی استفاده نمی کنند درحالی که باید پس از طراحی سایت یک رمز قوی جنریت کندد. جالب است بدانید بیش از 80% از حملات به وسیله ی یافتن رمز عبور بوده است. همچنین علاوه بر خود صاحب سایت، دیگر کارکنان و مشتریان نیز باید از پسوردی قوی و یکتا استفاده کنند. یک رمز خوب باید این ویژگی ها را داشته باشد:

  • رمز عبور قوی باید حداقل 8 کاراکتر داشته باشد که شامل حروف انگلیسی بزرگ و کوچک، اعداد و سمبل ها باشد

  • گذرواژه ها هرگز نباید به اشتراک گذاشته شوند. هر کاربر باید نام کاربری و پسورد یکتا و خصوصی داشته باشد.

  • هرگز از پسور های مشابه و تکراری برای سایت فروشگاهی استفاده نکنید.

  • از یک password manager خوب استفاده کنید.

  • پسورد خود را مشخصات عمومی خود که ممکن است هر کس بداند نگذارید. مشخصاتی مثل تاریخ تولد و یا کد ملی و ..

2. از دستگاه های خود محافظت کنید

هر زمان که سیستم کامپیوتری برای محل کار و یا منزل خود تهیه می کنید مطمئن شوید که دستگاه های متصل شده دارای امنیت سایبری باشند. این امنیت با داشتن نرم افزارهای آنتی ویروس، فایروال ها و روش های دیگر برای محافظت از تهدیدات تامین می شود.

3. محافظت در برابر حملات مهندسین اجتماعی

یکی از بهترین راه حل ها برای جلوگیری از آلودگی به بدافزارها، آگاه بودن برای نیفتادن در دام فیشینگ ها است. حملا فیشینگ شامل فعالیت هایی است که فردی را فریب داده و تمامی اطلاعات آن را بدست می آورد. توجه کنید اطلاعات شخصی خود را در اختیار کسی نگذارید. هیچ سازمان و نهادی اجازه ندارد پسورد شما را بگیرد.

روی لینک هایی که در ایمیل های مشکوک وجود دارد کلیک نکنید. این لینک ها ممکن است شما را به صفحاتی ببرد که شبیه لاگین وبسایت های آشنا است و  اطلاعات شما را دریافت می کنند. و هیچ وقت فایلی را که از محتوای آن آگاه نیستید را دانلود نکنید.

4. پیاده سازی احراز هویت اضافی

شاید بعضی اوقات وجود موانع امنیتی زیاد کاربران را خسته کند اما بهتر است از چند مورد احراز هویتی مختلف برای امنیت سایت فروشگاهی خود استفاده کنید.مثلا 2 مرحله تایید هویت بگذارید یکی با اس ام اس و یکی با ایمیل . در این صورت خیالتان از امنیت سایت مهم است و کاربران واقعی وارد سایت شما می شوند.

5. از آپدیت بودن سایت خود مطمئن باشید

یکی دیگر از مواردی که امنیت سایت فروشگاهی را می تواند به خطر بیندازد آپدیت نبودن سایت است. امنیت بازی مداوم موش و گربه است. مهاجمان آسیب پذیری ها را شناسایی می کنند و مهندسین نرم افزار آن ها را رفع می کنند. اگر شما از پلت فرم تجارت الکترونیکی SaaS مانند BigCommerce استفاده می کنی، باید در آپدیت آن دقت کنید. اگر سایت شما وردپرسی است حتما باید دقت کنید که وردپرس را پس از آمدن نسخه جدید آپدیت کنید و همچنین تمامی افزونه ها را نیز در هر ماه در صورت وجود ورژن جدید آپدیت کنید.

6. استفاده ازپروتکل امن HTTPS

هاستینگ امن HTTPS که نیاز به گواهی SSL دارد، کمک بزرگی به امنیت سایت فروشگاهی شما می کند. همچنین داشتن پروتکل HTTPS تاثیر مثبتی بر روی سئو وب سایت گذاشته و در نتایج گوگل رتبه بهتری خواهید داشت. همچنین مشتریان در هنگام خرید وقتی ببینند سایت شما گواهی SSL دارد با خیال راحت تری خرید می کنند. اهمیت گواهی ssl همانند اهمیت نماد اعتماد الکترونیکی جایگاه ویژه ای دارد.

به طور خلاصه بخواهیم بگوییم کاری که SSL انجام می دهد این است که اطلاعات بین سرور و کلاینت را رمزنگاری کرده و شخص سومی قادر به خواندن این اطلاعات رمزنگاری شده نیست.

7. بکاپ گرفتن از اطلاعات

باید در بازه های زمانی مشخص از اطلاعات سایت خود بکاپ بگیرید تا در زمانی که اطلاعات خود را از دست دادید و یا مشکلی برای آنها به وجود آمد، با استفاده از آن بکاپ تمامی اطلاعات خود را برگردانید و خطری برای امنیت سایت فروشگاهی به وجود نیاید.

8. استفاده از هاستینگ معتبر

برای افزایش امنیت سایت فروشگاهی خیلی مهم است که هاستی را که انتخاب می کنید معتبر و امن باشد. شاید بیشتر شرکت های هاستینگ در نگاه اول یک خدمات را توزیع کنند اما در واقع آنها خیلی تفاوت با هم دارند. تفاوت هایی در پهنای باند، امکانات سرویس دهی و امنیت. میزبانی هایی که این شرکت ها نیز در اختیار می گذارند شامل میزبان اشتراکی و میزان اختصاصی می تواند باشد که برای کسب و کارهای بزرگ و حفظ امنیت انتخاب سرور اختصاصی بهتر است.

9. از استاندارد PCI DSS استفاده کنید

یک امر مهم در امنیت سایت فروشگاهی استفاده از استاندارد PCI DSS است. این اصطلاح مخفف Payment Card Industry Data Security Standard است که مربوط به استاندارد امنیتی برای پرداخت با کارت های اعتباری است. زمانی که از این استاندارد در سایت استفاده شود، احتمال لو رفتن اطلاعات کارت های بانکی کاهش می یابد.

10. استفاده از درگاه پرداخت امن

اهمیت دادن به اشتن درگاه پرداخت امن برای حفظ امنیت سایت های فروشگاهی باید اولویت داشته باشد. اگر درگاه پرداخت حفره ی امنیتی داشته باشد، خیلی زود اطلاعات کاربران و کارت های بانکی شان هک می شود و مشکلات زیادی برای سایت شما به وجود می آید. در هنگام طراحی فروشگاه اینترنتی حتما باید به این موضوع توجه شود. 

11. امنیت سایت فروشگاهی وردپرس

حال سوال پیش می آید که اگرفروشگاه ما وردپرسی باشد چگونه امنیت آن را تامین کنیم؟ در جواب باید بگویم که تمامی مواردی که در بالا ذکر شد شامل سایت های وردپرسی هم می شود که علاوه بر آنها به نکات زیر هم باید توجه کنیم.

1.افزونه و قالب هایی را که تهیه می کنید از سایت های معتبر بخرید و از رایگان آنها استفاده نکنید مگر در مخزن وردپرس موجود باشد.

2.از قالب نال شده استفاده نکنید وحتما آن را بخرید.

3.از رمز های قوی و قدرتمند برای وردپرس استفاده کنید.

4.از افزونه های درگاه پرداخت امن استفاده کنید.

5.با آمدن نسخه جدید هر افزونه، بلافاصله آن را آپدیت کنید.

6.از افزونه های امنیتی معتبر برای حفظ امنیت سایت فروشگاهی خود استفاده کنید.

7.کنترل فعالیت کاربران در سایت و بررسی فایل هایی را که آپلود می کنند.

شرکت  تابان شهر در تمام زمینه های طراحی سایت و اپلیکیشن و ارائه خدمات مربوط به آنها در خدمت شماست

شاید دوست داشته باشید بدانید

نظرات شما عزیزان…

2 Comments

  1. ستاره

    سلام اگر میشه یک مقدار بیشتر از مبحث فیشینگ در امنیت سایت فروشگاهی توضیح دهید؟

    پاسخ
    • hanie

      سلام
      فیشینگ، در ارتباط با امنیت سایت فروشگاهی به صورت دقیق تر، همان کلاهبرداری از طریق ایمیل و اطلاعات شخصی صاحب سایت صورت میگیرد .کاربر اطلاعات محرمانه ی خودش رو در سایت های به ظاهر سالم و قانونی وارد میکند ،در حالی که ان سایت ها جعلی هستند و برای فریب کاربر استفاده میشود . برای اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید .

      پاسخ

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *