.

آشنایی با وبسایت گوگل استارت آپ

تولید شده توسط بهار رضاییان

کامپیوتر خوندم و همیشه به حوزه فناوری اطلاعات، تکنولوژِی و دیجیتال مارکتینگ علاقه زیادی داشتم، این فکت که کلی چیزای جذاب و مهم تو دنیا هست که هنوز نمیدونمشون بهم انگیزه میده تا بیشتر تو مسیرم تلاش کنم! الان کارشناس سئو توی تابان شهر هستم و راه یادگیری و توسعه مهارت های فردی و اجتماعی برام هموار تره و دوست دارم تا تجربیاتم رو با کسایی که مثل خودم هستن به اشتراک بذارم.

وبسایت گوگل استارت آپ

در روز های اخیر وبسایت گوگل استارت آپ را گوگل راه اندازی کرده که اطلاعات و ابزارهای موردنیاز بنیان گذاران استارتاپ ها را به منظور دسترسی راحت تر در اختیار شان قرار می دهد. به شما پیشنهاد می کنم که مقاله ی ما درباره ی ساخت اپلیکیشن را مطالعه نمایید

گوگل در این وب سایت برای بنیان گذاران استارت آپ سه بخش را در نظر گرفته است:

بخش اول، پیدا کردن ابزار( Find Tools) : شما برای آنکه استارت آپ خود را راه اندازی کنید نیازمند به بعضی از ابزار ها هستید. مانند: تولید محتوا، آنالیز کردن،و…

بخش دوم ، داشتن بهترین عملکرد(Best practice) : داشتن بهترین عملکرد مستلزم برخی مقدمات و واجبات است که شامل یافتن بهترین افراد ، تشکیل دادن یک تیم و … میشود.

بخش سوم ، با اجتماع بپیوندید ( Join Community ) : برای موفق شدن استارتاپ باید به جامعه بپیوندید و بخشی از آنرا ازآن خود کنید.برای این کار باید جامعه هدف را درنظربگیرید، یک شرکت سرمایه گذار بیابید و ….

در ضمن برای مراحل راه اندازی یک استارت آپ می توانید مقاله مربوطه را مطالعه کنید .پیشنهاد میکنم مقاله ما درخصوص طراحی سایت فروشگاهی و طراحی اپلیکیشن فروشگاهی را مطالعه بفرمائید.

محصول خود را بسازید:

فایربیس (Firebase) ساخت بهتر برنامه های تلفن همراه

فایربیس پلتفرم توسعه تلفن همراه گوگل است، که به ایجاد برنامه های کاربردی برای اندروید، iOS و وب کمک می کند. با فایربیس، میتوان با تمرکز بر روی کاربران به جای استفاده از برنامه نویسان به راحتی پوش ناتفیکیشن به اپلیکیشن ها فرستاد.

گوگل اپ اینجین (GCP App Engine)

Google App Engine یک پلتفرم کاملا مدیریت شده است .این پلتفرم امکان اجرای برنامه‌های تحت وب را بر روی سرویس‌دهنده‌های گوگل فراهم می‌کند. ساخت دیتا، حفظ و مدیریت داده ها به آسانی در این موتور قابل اجراشدن است.

اندروید استدیو (Android Studio) ایجاد یک برنامه برای اندروید

Android Studio محیط رسمی برای ساخت و راه اندازی برای اندروید است. این ابزار شامل سریعترین ابزارها برای ویرایش کد، اشکال زدایی و ایجاد بستری برای عملکرد بهتر برای توسعه دهندگان اندرویدی است.

سرویس نقشه گوگل (Google Map) استفاده از سرویس های مکانی قدرتمند

با استفاده از Google Maps API داده های دقیق نقشه برداری می شوند و شما مبتنی بر مکان آنها میتوانید بیزینس و استارتاپ خود را تغییر داده و شکل دهید. خدمات مسافرتی، خدمات تحویل کالا و… نیازمند سرعت، دقت و پیوستگی است که این ها با استفاده از سرویس مکان یاب به راحتی حل میشود.

(PROGRESSIVE WEB APPS) برنامه های وب پیشرفته

برنامه های پیشرفته وب برنامه های مبتنی بر وب هستند که زمینه افزایش قابلیت های بومی را فراهم می کنند. با نرم افزار Progressive Web Apps، می توانید تجربه برنامه نویسی را برای بهینه سازی، افزایش تعامل و نرخ تبدیل مشتری داشته باشید.

ابزاری برای بینش و آنالیز (Tools toget insights and analytics)

analytics hero

آیرون سایدگل میگوید به مخطبان خود اهمیت دهید و افراد درست را برای بیزینس خود بیابید.

در این قسمت به ابزار هایی میپردازیم که وبسایت گوگل استارتاپ برای بهبود و راحتی مسیر شما در خصوص راه اندازی استارتاپ شما برای شما قرار داده:

1-استفاده از گوگل آنلاتیکس (Google analytics)

گوگل آنلاتیکس ابزاری است که به شما این امکان را می دهد که تمامی جزئیات آنالیزی وب سایت خود،اعم از ورود و خروج کاربران، میزان حضور افراد در وب سایت شما، صفحاتی که در وب سایت شما به آنها رجوع کرده اند و… را به صورت نمودار وآمار و ارقام در اختیارتان قرار میدهد.

2- استفاده از تگ منیجر (TAG MANAGER)

شما به وسیله مدیرت تگ گوگل (Google tag Manager ) میتوانید کد های مورد نیازتان برای اضافه کردن به سرویس های مختلف مانند آنلاتیک،گوگل ادورز و دابل کلیک و… را مدیریت کنید

3- استفاده از گوگل سورویز (Google surveys)

گوگل (surveys) ابزاری برای نظرسنجی در وب سایت است. شما از طریق این ابزار میتوانید با برگزاری نظرسنجی و استفاده از داده های آن مخاطبان و کاربران خودتان را بهتر بشناسید و با ایجاد هدف و کمپین هایی با مقصود درست کابران و مخاطبان خود را جذب کرده و آنهارا بیشتر کنید

4- استفاده از داده های گوگل استدیو (Google Data studio)

شما با استفاده از این ابزار در وبسایت گوگل استارت آپ میتوانید گزارش هایی را از فعالیت کاربران و وبسایتتان دریافت کنید که قابل اشتراک گذاری و درک مخاطبان و کاربران شماهم هستند.این ابزار با استفاده از نمودار ها و گراف ها آمار جالبی را در دستان شما قرار میدهد و همچنین شما میتوانید با اضافه کردن شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک به آنها از داده های آنالیزی آن هم مطلع شوید

5- استفاده از گوگل فرم(Google form)

با استفاده گوگل فرم نظرات،ایمیل ها و … کاربران را ذخیره کنید و همچنین شما میتوانید از این طریق آزمون و نظرسنجی نیزبرگزار کنید.

6-استفاده از گوگل ترندز(Google trend)

گوگل ترندز ابزاری است که به شما امکان آنرا میدهد که در مورد کلمات کلیدی مطلب مورد نظر خود جستجو کرده وآمار دقیقی از تمامی کلمات مرتبط به آن و میزان جستجوی آن را ببینید.

ابزاری برای گرفتن میزبانی و ذخیره سازی (Tools to get hosting and storage)

وبسایت گوگل استارت آپ

کلود استوریج فور فایربیس (cloud storage for firebase)

اگر اپلیکیشن ساخته شده شما نیازمند ارائه عکس یا فیلم توسط کاربر است ، این ابزار به راحتی به شما کمک کرده و مشکلات شما را با ادغام کردن این موضوع با فایربیس حل میکند.

فایربیس هاستینگ (Firebase Hosting)

با استفاده از این ابزار در وبسایت گوگل استارت آپ استارت آپ شما میتواند به سرعت تبلیغات وب سایتی ، بین اپلیکیشنی و.. به سراسر جهان بفرستد.

دامنه (Domain)

به کمک ابزار دامنه شما میتوانید با ثبت دامنه ،اطلاعات ایمیلی و شخصی خودتان ، استارتاپتان را در مسیر پیشرفت و رشد قرار داده و در بین رقیبان خود مطرح شوید.

گوگل کلود استوریج (Google cloud storage)

این ابزار توانایی های بسیاری دارد و از جمله آن ایجاد حساب کاربری و پرداخت آنلاین هزینه ها میباشد. شما با این ابزار میتوانید تمامی برنامه های خود را سازمان دهی کنید و آینده استارتاپی خود را رقم بزنید.

گوگل کلود وب هاستینگ (Google cloud webHosting)

گوگل کلود وب هاستینگ به استارتاپی ها سرویس و زیر ساختهایی برای توسعه و گسترش وبسایت ارائه می دهد، به طوری که آنها فقط بر روی کاربران تمرکز کنند نه بر روی شکل و چهارچوب کاری.

ابزارهایی برای افزایش بهره وری (Tools to increase productivity)

جی سویت (G suite)

با این ابزار شما میتوانید یک تیم خوب و هماهنگ تشکیل داده و برای جیمیل ، گوگل کلندر و … که آینده بیزینس شما را تشکبل میدهد برنامه داشته باشید.

هایر (Hire)

یک برنامه استخدامی است که به شما کمک میکند با تدوین مصاحبه و پرسش بهترین افراد را برای استارتاپ خودتان انتخاب کنید.

گوگل گروپ (Google groups)

با استفاده از این ابزار شما میتوانید دائما با تیم استارت آپی در تماس بوده و ایده هایتان را با آنها در میان گذاشته یا تبادل اطلاعات کنید.

گوگل کیپ (Google Keep)

این ابزار به شما کمک میکند که ایده ها و برنامه های خود را به صورت نوت در آن نوشته تا دیگر از یادتان نروند و همیشه آنها را داشته باشید.

گوگل کلود پیرینت (Google cloud print)

این ابزار به شما کمک میکند تا از سند های الکترونیکی خودتان با استفاده از مرورگر کروم پیرینت بگیرید و به شکلی از روش سنتی این عمل خارج شوید

تولیدات خود را بفروشید (Market your products)

وبسایت گوگل استارت آپ

ادوروز (Adwords)

با استفاده از ادورز شما میتوانید میزان کلیک ، خرید ،بازگشت و حضور مشتریها در وب سایتتان را مشاهده کنید و به طور مستقیم بر روی فروش محصولات خود نظارت داشته باشید.

گوگل پلی (Google play)

با استفاده از گوگل پلی شما میتوانید محصولات خود را به تمامی کسانی که گوشی اندرویدی در سراسر دنیا دارند معرفی کنید. برای این کار شما نیازمند اپلیشکین اندروید هستید.

 آیا میدانید شرکت تابان شهر در زمینه دیجیتال مارکتینگ جهت دیده شدن کسب و کار ها نیز فعالیت دارد؟ 

شاید دوست داشته باشید بدانید

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

نظرات شما عزیزان…

23 Comments

  1. رسولی

    سلام چطور می تونیم ازین ابزار گوگل استفاده کنیم

    پاسخ
  2. رامبد

    لطفا در مورد گوگل کنسول مقاله بنویسید

    پاسخ
  3. رها

    خیلی عالی بود
    در مورد مسایل مهمی صحبت کردید فقط خیلی خلاصه بود

    پاسخ
  4. عبدی

    در مورد اینکه چطور در گوگل ادوردز اگهی بدیم توضیح بذارید
    مرسی

    پاسخ
  5. رضوی

    سلام در مورد گوگل استادیو بیشتر مطلب بفرستید

    پاسخ
  6. مریم

    گوگل استدیو (Google Data studio) را بیشتر توضیح بدید.

    پاسخ
  7. مریم

    گوگل گروپ چیست؟

    پاسخ
  8. مریم

    آیا استفاده از مزایا این وب سایت در گوگل تاثیری دارد؟

    پاسخ
    • خشایار آریامهر

      تا حدودی بله دوست عزیز

      پاسخ
  9. آیلا

    ممنون میشم در مورد اندروید استدیو و برنامه نویسی اپلیکیشن توضیح بدید

    پاسخ
    • خشایار آریامهر

      با سلام دوست عزیز پیشنهاد میکنیم مقاله ما را در رابطه با اپلیکیشن اندروید بخوانید

      پاسخ
  10. مبینا

    در مورد نحوه کارکرد ادوردز توضیح می دید؟

    پاسخ
    • خشایار آریامهر

      در مقاله های بعدی حتما در مورد ادوردز توضیح میدهیم دوست عزیز

      پاسخ
  11. ارمان

    میشه راجع به این مطلب بیشتر بنویسید؟

    پاسخ
    • خشایار آریامهر

      در مقاله های بعدی حتما توضیح میدیم دوست عزیز

      پاسخ
  12. elham

    darbareye android studio bishtar tozih bedid mamnon

    پاسخ
    • خشایار آریامهر

      در مقاله های بعدی حتما بیشتر به این موضوع میپردازیم

      پاسخ
  13. azi

    باز هم از این دست مقالات منتشر کنید

    پاسخ
    • خشایار آریامهر

      حتما دوست عزیز

      پاسخ
  14. امیر

    توضیحاتتون مفید بود

    پاسخ
    • خشایار آریامهر

      ممنون از نظر خوبتون

      پاسخ
  15. parsa

    بسیار کامل و کاربردی بود

    پاسخ
    • خشایار آریامهر

      امیدواریم مفید بوده باشد

      پاسخ

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *