.

سئو سایت
E

سئو سایت

با سئو سایت فروشت رو 100 برابر کن!

خدمات سئو به معنای بهینه سازی سایت و رعایت یک سری اصول به منظور افزایش رتبه در نتایج گوگل و اقامت دائمی در  آنجا می باشد. برای اینکه بتوانید از طریق وبسایت خود کسب درآمد کنید بهترین گزینه سئو سایت است. ما در تابان شهر تمام تمرکزمان روی افزایش ورودی و تبدیل آن ها به مشتری و بالا بردن نرخ فروش  از طریق سئو وب سایت شما می باشد. SEO یک انتخاب نیست، یک نیاز است!

 

مشاوره با کارشناسان ما در رابطه با سئو

فهرست مطالب سئو سایت

پروژه های موفق

افتخارات تابان شهر

سوالات متداول شما

تعرفه های سئو

داستان موفقیت تابان شهر

مدت زمان رسیدن به صفحه اول گوگل

الگوریتم های مرتبط با سئوی گوگل

نظرات مشتریان تابان درباره سئوی تابان

هرآنچه باید از سئو سایت بدانیم

پروژه های موفق سئو سایت تابان شهر

نمونه کار های سئو تابان شهر را در صفحه اول گوگل مشاهده کنید!

لاستیک محمد

پروژه لاستیک محمد (مشاهده نتایج)

پرشین گلف

پروژه پرشین گلف (مشاهده نتایج)

پاکاب مهر

پروژه پاکاب مهر (مشاهده نتایج)

هل سبز

پروژه هل سبز (مشاهده نتایج)

comco

پروژه کامکو (مشاهده نتایج)

سایت کرکره برقی

پروژه کهربادر (مشاهده نتایج)

سایت وزمه

پروژه وزمه (مشاهده نتایج)

تکسان آی تی

پروژه تکسان (مشاهده نتایج)

افتخارات خانواده تابان شهر

هدف ما با هم بزرگ شدن هست

لوح تقدیر
brand9
FINSTARS
جشنواره وب و موبایل ایران
نماد اعتماد الکترونیکی
نشان ملی ثبت

سوالات پر تکرار شما در مورد سئو سایت

سوالاتی که احتمالا برایتان پیش آمده!

هزینه سئو سایت چقدر است؟

سئو سایت چقدر زمان می برد؟

چه سایت هایی سئو پذیر نیستند؟

پکیج قیمت های سئو سایت

با قیمتی منطقی، با هر کلمه ای، تضمینی ، رتبه های اول گوگل را کسب کنید!

برای ثبت سفارش خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید

پکیج پیشنهادی ما

ممکن است پکیج های سئو سایتی که در قسمت بالا گذاشته شده اند برای شما مناسب نباشند و تمام نیاز های شما را پوشش ندهند. به همین دلیل ما در پکیج ویژه خدمات سئو سایت تابان شهر می توانیم این مشکل شما را حل کنیم، در این پکیج خدمات سئو همه موارد به دلخواه خودتان است و در آخر پس از اینکه ویژگی های مد نظر خودتان را انتخاب کردید به ما اطلاع می دهید و ما قیمت را برای شما بر آورد می‌کنیم و اعلام میکنیم.

داستان موفقیت تابان شهر

در تابان شهر کسب و کارهای نوپایی حضور پیدا کردند که در گذر زمان با فعالیت های تیم تابان شهر به پروژه های موفقی تبدیل شدند که حال رو به روی دوربین تابان شهر قرار گرفته اند و از تجربه هایشان برای شما می گویند ، برای شنیدن داستان موفقیت آنها همراه ما باشید.

داستان موفقیت تابان شهر
گرایی
نسیمی
فرهی
مقدم
حسینی
صدیقی

مدت زمان رسیدن به صفحه اول گوگل

مدت زمان فرآیند سئو برای رسیدن به رتبه های برتر گوگل چقدر است ؟

مدت زمان سئو

رسیدن به صفحه اول گوگل

با توجه به سختی کلمات انتخابی شما و همچنین رقابتی بودن آن، مدت زمان سئو سایت فرق می کند اما زمانی که توسط خود گوگل برای سئو وب سایت اعلام شده حداقل 8 ماه است که ما در خدمات سئو تابان شهر مدت زمان تضمینی مان برای رسیدن به صفحه اول گوگل همین مدت زمان است.

مشاوره رایگان با کارشناسان تابان شهر

تغییر در یک قدمی شماست!

ارتباط اسکایپ تابان شهر
ارتباط واتساپ

الگوریتم های مرتبط با سئو سایت گوگل

از اولین الگوریتم های سئویی گوگل تا به امروز

1. الگوریتم فلوریدا Florida:

تمرکز این الگوریتم روی بدیهی ترین موارد سئو می باشد. این الگوریتم جلوی لینک های اسپمی، لینکسازی بی کیفیت، استفاده بی رویه از کلمه کلیدی (Keyword Stuffing)، تکنیک های مخفی کردن متن و لینک، محتوای بی کیفیت و … را می گیرد.

تاریخچه الگوریتم:

November 16,2003

اینجا بود که الگوریتم فلوریدای گوگل معرفی شد که در واقع اولین الگوریتم یا بهتر است بگوییم، اولین آپدیت برای الگوریتم موتور جست و جو به حساب می آمد. این آپدیت تفکر درباره سئو سایت را به کل زیر و رو کرد و برای اولین بار بود که گوگل قرار بود رتبه بندی سایت ها را منطقی تر کند.

March 13,2019

فلوریدا جزو الگوریتم هایی نبود که تند تند برایش آپدیت بیاید، اما در سال 2019 یک آپدیت اساسی به نام Florida 2.0 برای آن آمد که دیگر مشخص بود که توجه به صفحات سایت چقدر پیچیده تر شده بودند. در این آپدیت گفته شد که لینک های سایت ها نه تنها نباید اسپمی باشند، بلکه باید دقیق و درست هم باشند و مرتبط با موضوع مورد نظر باشند.

در حال حاضر…

دارد 4 سال می شود که گوگل چیزی درباره فلوریدا نگفته است اما این الگوریتم همچنان فعال است و جزو الگوریتم های اصلی گوگل هم به شمار می رود.

“به نظر من Florida یکی از خاطره انگیز ترین الگوریتم های گوگل است که تا به حال معرفی شده است. الگوریتمی که البته دردسر های زیادی هم داشت.”

Barry Schwartz

founder of Rusty Brick, news editor at Search Engine Land

2. الگوریتم بیگ ددی  BigDaddy:

Big Daddy الگوریتمی بود که برای جبران اشتباهات فلوریدا آمده بود و سعی کرد که سایت هایی که به اشتباه از نتایج حذف شدند را دوباره برگرداند. همچنین این الگوریتم باعث بوجود آمدن Google Search Console نیز شد که این ابزار، تبدیل به یکی از بهترین ابزار ها برای سئو کار ها و کلا صاحبان سایت شد. همچنین این الگوریتم برای یک سری از صفحات، راه حل های ریدایرکت و کنونیکال را نیز ارائه کرد.

تاریخچه الگوریتم:

December 1,2005

در اولین روز آخرین ماه سال 2005 بود که این الگوریتم به طور رسمی معرفی شد. Matt Cutts اولین بار در یک دورهمی غیر رسمی این موضوع را مطرح کرد و در این روز هم استارت این الگوریتم خورد.

March 29,2006

خیلی طول کشید تا الگوریتم “بابای بزرگ” روی جست و جو ها اعمال بشود. در این روز بود که بالاخره این الگوریتم اجرا شد و البته که یک سری شکایت های کوچکی هم درباره آن مطرح شد. چرا؟ چون بعد از این الگوریتم بود که اولین بار مفاهیمی مانند Google Sand Box و Google Dance بوجود آمدند.

در حال حاضر…

آثار Big Daddy همچنان پا برجاست، هرچند که الگوریتم های دیگری بعد ها برای اصلاح آن معرفی شدند. هرچقدر هم که این الگوریتم اشکالاتی داشت، اما نمی توانیم تاثیر بزرگ آن در روند موتور جست و جو را نادیده بگیریم. چه بسا که هنوز هم بعد از این همه سال، Google Search Console جزو اصلی ترین ابزار های ما برای کنترل ایندکس سایت محسوب می شود.

“باور دارم که BigDaddy به منبع پیشفرض نتایج وب تبدیل خواهد شد. البته اینکه چقدر طول بکشد را نمی دانم و فکر می کنم احتمالا این موضوع 1 الی 2 ماه طول بکشد.”

Matt Cutts

Former Head of Google Web Spam team

3. الگوریتم جگر  Jagger:

یکی دیگر از الگوریتم های بنیادی گوگل، Jagger بود که با این الگوریتم، گوگل برای اولین بار به موارد تکنیکال در سایت ها توجه کرد. هرچند که این الگوریتم، مواردی مانند بک لینک ها و حجم محتوا را نیز در نظر می گرفت. از مواردی هم که این الگوریتم قرار بود به جنگ آن ها برود می توان به اسپم بک لینک، متن پنهان، ریدایرکت های بیهوده و Cloaking اشاره کرد.

تاریخچه الگوریتم:

October 1, 2005

در این روز بود که جگر با الهام از نام خواننده معروف، میک جگر معرفی شد. الگوریتمی که از همان زمان هم تغییرات بنیادی اش در موتور جست و جو مشهود بود.

در حال حاضر…

از Jagger یک میراث به نام الگوریتم Penguin به جا مانده است که جلوتر به آن می پردازیم. الگوریتمی که شاید دیگر اثری از آن نباشد، اما هیچکس یادش نمی رود که چقدر کیفیت جست و جو را بالا برد.

“در وگاس بودیم که Rolling Stones کنسرت داشت و مت کاتس هم قرار بود در PubCon از الگوریتم جدید  جست و جو (بعد ها همان Jagger) رونمایی کند. این همزمانی عجیب بود و به نظر من، مت را می توان Mick Jagger دنیای سرچ دانست”

Brett Tabke

Founder and CEO of PubCon

4.الگوریتم وینس Vince

تمرکز این الگوریتم روی محتوا بود و آن هم نه کیفیت محتوا، بلکه معتبر بودن محتوا بود که اینجا مد نظر بود. اساسا این الگوریتم بود که باعث شد وقتی ما چیزی را در گوگل جست و جو می کنیم، نتایج معمولا شامل سایت های یک سری برند بزرگ باشند. به این خاطر که در نظر گوگل، برند ها هرچه بیشتر شناخته شده باشند، محتوایشان قابل اتکا تر است.

تاریخچه الگوریتم:

January 18, 2009

در این سال بود که این الگوریتم معرفی شد و اسمش را هم از روی یکی از مهندسان گوگل برداشته بودند. در آن زمان، جناب مت کاتس این الگوریتم را یک “تغییر ساده” می دانست. تغییری که بعد ها مشخص شد که چندان ساده هم نبود.

در حال حاضر…

تا به امروز خیلی از حرفه ای های عرصه وب عقیده دارند که مت کاتس با معرفی چنین آپدیتی، صرفا نون یک سری وب مستر کوچک و گمنام را آجر کرد و میدان را به برند هایی داد که همین حالا هم به اندازه کافی سود خودشان را داشتند. اما به هر حال همانطور که می دانید، این الگوریتم همچنان پا برجاست و مفاهیمی مانند برندسازی در سئو را بوجود آورده است.

“اینترنت دارد تبدیل به یک جایی می شود که از اطلاعات دروغ تغذیه می کند، ما باید بدانیم که برند ها نه مشکل، بلکه راه حل این مسئله هستند و می توانند منابع قابل استناد تری باشند”

Eric Schmidt

Former CEO of Google

5.الگوریتم کافئین Caffeine

کافئین که وارد بدن ما می شود، احساس سرزندگی و تازگی می کنیم. الگوریتم کافئین که وارد گوگل شد یک تحول بزرگ در گوگل و سئو سایت بوجود آورد و گوگل هم با کافئین، اهمیتش به محتواهای تازه بیشتر شد. از این به بعد دیگر جدید و تازه بودن یک محتوا برای رتبه گرفتن آن مهم بود و محتواهای قدیمی که بروزرسانی نمی شدند دیگر جایی در موتور جست و جو نداشتند.

تاریخچه الگوریتم:

August 10, 2009

در این روز بود که الگوریتم کافئین معرفی شد و نام آن هم به خاطر کاری بود که انجام می داد. این الگوریتم قرار بود محتواهای تازه یا بروزرسانی شده را در اولویت قرار بدهد. اصلا این سال 2009 سال انقلابی ای برای گوگل بود و از این به بعد بود که موتور جست و جوی گوگل چیزی شد که ما الان می بینیم. اما اینجا هنوز الگوریتم اجرا نشده بود.

August 1, 2009

در این روز بود که این الگوریتم به صورت آزمایشی در موتور جست و جو اجرا شد و با این کار گوگل می خواست درصد خطا را در این الگوریتم کمتر کند. البته که خیلی طول کشید تا بالاخره گوگل این الگوریتم را به طور رسمی لانچ کند.

June 8, 2010

اینجا بود که این الگوریتم بالاخره در موتور جست و جو به طور رسمی اجرا شد و طوری موتور جست و جو را تغییر داد که بسیاری از سایت ها بالا و پایین بسیاری را تجربه کردند.

در حال حاضر…

حالا شاید نه در رابطه با یک سری کوئری معدود، اما با جست و جوی بیشتر کلمات در گوگل، شما دیگر هیچوقت محتوای قدیمی نمی بینید. به تاریخ انتشار محتواها که نگاه کنید یا می بینید به تازگی بروزرسانی شده اند و یا اینکه حداقل تاریخ انتشار آن ها مربوط به اوایل تاسیس سایت مورد نظر نیست. Caffeine هرچند که حالا دیگر الگوریتم های دیگری روی دستش زده اند، اما نباید یادمان برود که نه تنها الگوریتم های تازگی محتوای جدید مدیون این برادر بزرگترشان هستند، بلکه اگر ما چیز هایی مانند جست و جو با Voice و Rankbrain را داریم، همه را مدیون کافئین هستیم.

“دقت کنید! این الگوریتم درباره یک سری تغییرات در رابط کاربری و تجربه کاربری سایتتان نیست، با این الگوریتم، ما یک تغییر ساختاری در موتور جست و جوی خود دادیم”

Matt Cutts

Former Head of Google Web Spam team

6. الگوریتم پاندا Panda

رسیدیم به Panda، یکی از مهمترین الگوریتم های گوگل که تاثیر آن در سئو سایت به حدی زیاد بود که یک سری ها از آن به عنوان مهمترین الگوریتم گوگل یاد می کنند. الگوریتمی که تا همین حالا هم در حال آپدیت شدن است و چندین بار در چندین بازه زمانی هم آپدیت شده است. این الگوریتم در واقع برای مبارزه با سئو کلاه سیاه درست شد و تمرکز آن هم روی Content Farm بود اما به تدریج قابلیت های دیگری هم پیدا کرد که به آن ها نیز خواهیم پرداخت.

تاریخچه الگوریتم:

February 23, 2011

الگوریتم کافئین، الگوریتم خوبی بود که مشکلات بسیار از قبیل بوجود آمدن Content Farm ها را نیز بوجود آورد. اینجا بود که الگوریتم پاندا معرفی شد تا گوگل چنین محتواهایی را راحت تر تشخیص بدهد.

April 11, 2011

نسخه دوم پاندا در این روز بود که منتشر شد و باعث شد که 12 درصد از سایت های انگلیسی زبان تحت تاثیر این الگوریتم قرار بگیرند و یک جا به جایی بزرگ در رتبه های سایت های انگلیسی زبان صورت بگیرد.

November 18, 2011

در این تاریخ نسخه سوم پاندا آمد و بعد از آن هم به صورت پی در پی آپدیت هایی برای این الگوریتم می آمد. چرا؟ چون روش های کلاه سیاه بیشتر می شدند و پاندا هم باید برای مقابله با آن ها قوی تر می شد. 

September 27, 2012

بعد از این تاریخ بود که دیگر پاندا با هر آپدیت بزرگی که دریافت می کرد، یک رویکرد جدید به موتور جست و جو می داد و در این تاریخ هم رویکرد EMD برای اولین بار معرفی شد. رویکردی که در آن دامنه هایی که نامشان دقیقا همسان با کلمه کلیدیشان بود، در صورت داشتن محتوای ضعیف از نتایج گوگل حذف می شدند.

May 19, 2014

در این روز بود که نسخه چهارم پاندا معرفی شد. نسخه ای که بعد ها رویکرد E-A-T را بوجود آورد و سایت ها از آن به بعد باید برای رتبه گرفتن، محتوا معتبر، قابل اعتماد و تخصصی تولید می کردند و دیگر گوگل داشت محتوا را بیش از قبل جدی می گرفت.

در حال حاضر…

پاندا پا برجاست! همچنان دارد روز به روز قوی تر می شود و با روش های کلاه سیاه می جنگد. در حال حاضر تاثیر این الگوریتم روی نتایج غیر انگلیسی و حتی زبان فارسی هم دیده می شود. این الگوریتم در حال حاضر با آپدیت هسته گوگل هم ادغام شده است و هر زمان Core Update عرضه می شود، این الگوریتم نیز آپدیت می شود.

“ما چگونه می توانیم بفهمیم که یک مطلبی که در اینترنت است دقیق و درست است؟ ما نیاز به سیگنال داریم، این الگوریتم با E-A-T می خواهد که این سیگنال ها را به گوگل بدهد تا مطلب دقیق به مخاطب ارائه بشود”

Danny Sullivan

Founder of Search Engine Watch

7. الگوریتم فرشنس Freshness

تمرکز این الگوریتم به طور خاص، روی Search Intent یا همان انگیزه جست و جو است. چیزی که این الگوریتم Freshness می خواهد ارائه کند، محتوای کاملا جدید و به روز است، خصوصا در رابطه با موضوعاتی که به تازگی ترند شده اند. در واقع این الگوریتم، مکملی بر الگوریتم Caffeine بود فرزند خلف این الگوریتم به حساب می آمد. اهمیت این الگوریتم در سئو سایت آن جایی خودش را نشان می داد که گاهی نتایج لینک های اول گوگل، ممکن بود همین چند ساعت پیش از جست و جو منتشر شده باشند.

تاریخچه الگوریتم:

November 3, 2011

در این سال بود که این الگوریتم معرفی شد و نام آن را هم برای این فرشنس گذاشتند چون هدفش مشخص بود، قرار بود محتوای Fresh یا همان محتوای “تازه” را به مخاطب ارائه دهد. این الگوریتم روی 35 درصد از کوئری های گوگل تاثیر گذاشت! تاثیری واقعا بزرگ و البته کمی بی سر و صدا، چون این الگوریتم مثل پاندا و کافئین و … معروف نشد.

در حال حاضر…

همین حالا هم به واسطه همین الگوریتم و کافئین است که ما محتوای کاملا جدید و تازه در موتور جست و جو می بینیم. البته که این الگوریتم باعث شد که سایت ها بلاگ فعال تری داشته باشند، اما فراموش نکنید که بیش از محتوای جدید، این به روز کردن محتوا است که همچنان اهمیت دارد.

“وجود این الگوریتم نباید باعث شود که شما با اضافه کردن مثلا 200 کلمه به محتوای خودتان می توانید در گوگل رتبه بهتر دریافت کنید، به روز رسانی شما باید یک چیز معنا دارد باشد”

Matt Cutts

Former Head of Google Web Spam team

8. الگوریتم پیج لی اوت Page Layout

قبل از سال 2012 کسی تصورش را هم نمی کرد که موضوعی مثل چیدمان المان ها در صفحه برای گوگل مهم باشد. اما در 19 ژانویه سال 2012 بود که ارائه الگوریتم Page Layout توسط گوگل همه را غافلگیر کرد. الگوریتمی که داستان های پشت آن شاید اندازه الگوریتم Fred نباشد، اما در مرموز بودن به آن الگوریتم نزدیک است. چون گوگل نشان می دهد که در راستای این الگوریتم، توجه و تمرکزش روی بخش Above the Fold سایت هاست، اما کسی نمی داند که آیا موضوع بیشتر از این هم هست یا خیر.

تاریخچه الگوریتم:

January 19, 2012

در این روز بود که نسخه اول این الگوریتم ارائه شد و تمرکز آن روی سایت هایی بود که تبلیغات خیلی زیادی در بخش Above the Fold خودشان دارند. این سایت ها وقتی کاربر وارد می شد، او را با تبلیغات بمب باران می کردند و گوگل هم این الگوریتم را داد که جلوی این بمب باران را بگیرد.

October 9, 2012

اواخر همان سال ها بود که گوگل به طور عجیبی “دوباره” اعلام کرد که سایت هایی که در Above the Fold خود تبلیغات زیاد دارند را مورد هدف قرار داده است. چرا واقعا؟ یک بار که این کار را کرده ای و مشکل چیست؟ کسی نمی داند که در این روز برای این الگوریتم آپدیت آمد و یا اینکه مانند پاندا، این الگوریتم فقط یک Flux را تجربه کرد.

February 6, 2014

دو سال گذشت و فکر می کنید گوگل اطلاعات جدید از این الگوریتم داد؟ خیر! صرفا گفت این الگوریتم ریفرش شده و همچنان هم تاکیدش روی موارد قبلی بود.

در حال حاضر…

این الگوریتم شاید الگوریتم بی حاشیه ای به نظر برسه، اما ترسی به دل صاحبان سایت انداخت که گوگل حواسش به چیدمان سایت شما هم هست. برای همین هم هستش که ما شاید در سال، ببینیم که سایتی چندین بار طراحی خود را عوض کند و سعی کند دل گوگل را بدست بیاورد، این الگوریتم همچنان یکی از الگوریتم های فعال در سئو سایت است و هنوز هم دشمن سایت هاییست که تبلیغات را به تجربه کاربری اولویت می دهند.

“هرچقدر هم این الگوریتم بی رحمانست، یک چیز را دوباره ثابت کرد و آن هم اینکه گوگل همچنان پای حرف خود هست: آن ها فقط برای تجربه کاربری ارزش قائلند”

Anna Crowe

Assistant Editor for Search Engine Journal

9.الگوریتم ونیز Venice

هرچه الگوریتم های گوگل جلوتر بروند، می توانیم معنا و مفهوم سئو سایت را بیشتر در آن ها ببینیم و متوجه بشویم که چقدر همه چیز بر پایه کاربر و خواسته او شکل می گیرد. الگوریتم ونیز که نامش را از یکی از شهر های جذاب ایتالیا برداشته اند، تمرکزش بر روی این است که در نتایج اول جست و جو، نزدیک ترین کسب و کار از نظر موقعیت مکانی را به جست و جو کننده نشان بدهند. یعنی صرفا امکان Google Places آن کنار به عنوان یک فیچر نشان داده نمی شود و دیگر جزو هسته اصلی جست و جو به حساب می آید. چیزی که شاید کمک خوبی برای کسب و کار های کوچکتر بازار رقابت باشد.

تاریخچه الگوریتم:

February 27, 2012

این الگوریتم در این روز بود که برای اولین بار ارائه شد و نتایج جست و جو طبق موقعیت مکانی خود، دستخوش تغییرات بسیاری شدند. این مورد باعث شد که به علاوه کیفیت، نزدیک بودن موقعیت فیزیکی کاربر به نتیجه جست و جو نیز ملاک مهمی محسوب بشود. چیزی که باعث شد کسب و کار های کوچک هم بتوانند به خوبی در بازار های پر رقابت دیده بشوند.

در حال حاضر…

این الگوریتم آنقدر خوب اجرا شد و آنقدر همه چیز درست و به جاست که نیازی نبود هرچند وقت یک بار آپدیت مهمی برای آن بیاید یا الگوریتم دیگری جایش را بگیرد. این الگوریتم همچنان با قدرت پا برجاست و حالا شاید ما در کشور خودمان، برای همه کوئری ها متوجه آن نشویم، اما برای پیدا کردن کافه ها و رستوران ها دیگر به خوبی متوجه آن شده ایم.

“به لطف ونیز و این بهینه سازی، کسب و کار های کوچک هم می توانند حرفی برای گفتن در رقابت داشته باشند و فرصت خوبی برای آن ها بوجود آمده است.”

Dan Taylor

Head of Technical SEO at SALT. agency

10. الگوریتم پنگوئن Penguin

بالاخره رسیدیم به یکی از مهمترین الگوریتم های گوگل که اگر به اندازه پاندا مهم نباشه، کمتر از آن هم نیست. الگوریتم پنگوئن یا Penguin که آمده تا کاری را که پاندا شروع کرده تمام کند. پاندا تمرکزش روی لینک و بیشتر محتوا بود و پنگوئن تمرکز کامل روی لینک و اسپم آن دارد. این الگوریتم زمانی ارائه شد که کارکنان گوگل موجه شدند که خیلی از سایت های نتایج اول، محتوا با کیفیتی ندارند و صرفا به خاطر اسپم بک لینک در رتبه های اول هستند.

تاریخچه الگوریتم:

March 26, 2012

در این روز بود که نسخه اول این الگوریتم ارائه شد و البته که چون نسخه اولیه هم بود، تغییر چندانی در نتایج موتور جست و جو بوجود نیاورد.

October 5, 2012

اولین آپدیت در این روز اتفاق افتاد که باعث تغییر در خیلی از نتایج انگلیسی زبان شد. هرچند که این الگوریتم هنوز جای کار داشت.

May 22, 2013

آهان! تازه اینجا بود که این الگوریتم با قدرت تمام خودش را نشان داد و روی 2.3 درصد از کوئری های زبان انگلیسی موثر بود. از اینجا به بعد دیگر پادشاهی پنگوئن شروع شد.

October 4, 2013

یک آپدیت دیگر به این الگوریتم اضافه شد و تاثیر آن روی کوئری ها 1 درصد بیشتر شد. اینجا دیگر کم کم پنگوئن داشت تاثیر خودش را روی کوئری های غیر انگلیسی هم نشان می داد و سئو سایت زبان های دیگر را نیز تحت تاثیر قرار می داد.

October 17, 2014

یک سال بعد، سایت هایی که داشتند از لینک های اسپمی استفاده می کردند، یواش یواش خطر را احساس می کردند و رتبه این نوع از سایت ها داشت به طرز عجیبی افت می کرد. پنگوئن جدی تر از قبل شده بود.

September 23, 2016

نسخه چهارم پنگوئن بعد از حدود 2 سال ارائه شد و جزوی از Core Update گوگل هم محسوب شد. به طور رسمی دیگر هیچ سایتی که لینک اسپمی می ساخت در زبان انگلیسی باقی نمانده بود و پنگوئن با قدرت به کار خود ادامه داد.

در حال حاضر…

همانطور که دیدید، پنگوئن یکی از مهمترین الگوریتم های گوگل است که همچنان هم با همان نسخه چهارم دارد به فعالیت خود ادامه می دهد. با وجود این الگوریتم، گوگل باز هم نشان داد که هیچ رحمی نسبت به سایت های اسپمی ندارد و تنها توجهش به رضایت کاربر است.  هرچند که این الگوریتم فراز و نشیب هایی هم داشته، اما باز هم آنقدری مهم هست که جزو به یاد ماندنی ترین الگوریتم های گوگل به حساب بیاید.

“اینکه تصور کنیم جان سالم به در بردن از پنگوئن غیر ممکن است، یک افسانست! اگر لینکسازی اسپمی را کنار بگذارید و از سایت های معتبر لینک دریافت کنید، می توانید رضایت پنگوئن را هم جلب کنید.”

Dan Taylor

Head of Technical SEO at SALT. agency

11.الگوریتم ای ام دی Exact Match Domain (EMD)

هرچقدر اسم بقیه الگوریتم های گوگل پیچیده و گاهی نمادین است، این یکی الگوریتم گوگل کاملا اسم سر راست و دقیقی دارد و کاملا واضح درباره کاری که انجام می دهد صحبت می کند. Exact Match Domain به معنی “دامنه کاملا مرتبط” است و سایت هایی را مورد هدف قرار می دهد که کلمه کلیدی اصلی سایتشان را روی نام دامنه خود گذاشته اند اما معمولا محتوای به درد بخوری ارائه نمی دهند و صرفا به خاطر اسم دامنه رتبه می گیرند. گوگل می خواست به سراغ این سایت ها برود و رتبه ناحق را از آن ها بگیرد.

تاریخچه الگوریتم:

September 27, 2012

این الگوریتم در این تاریخ لانچ شد و باعث شد که بیش از 10 درصد کلمه های مورد جست و جو در سراسر وب تحت تاثیر قرار بگیرند و دچار جا به جایی رتبه (عموما افت رتبه) در سایت ها بشود. در واقع این الگوریتم روی 0.6 درصد از کوئری های گوگل تاثیر خودش را گذاشت.

در حال حاضر…

این الگوریتم مهم بود، اما با همان لانچ اولیه تاثیر خودش را گذاشت و دیگر آپدیتی برای آن نیامد. چرا آپدیتی بدهند وقتی الگوریتم کاملا درست کار می کند؟ این الگوریتم تا به امروز هم فعال است و می گوید اگر اسم دامنه شما کاملا با کلمه کلیدی اصلیتان یکی است، باید حتما محتوای خوب و با کیفیت هم داشته باشید.

“کار این الگوریتم از پاندا و پنگوئن جداست و تمرکزش روی همان اسم خودش است. این الگوریتم روی 0.6 درصد از کوئری ها موثر بوده است”

Matt Cutts

Former Head of Google Web Spam team

12.الگوریتم پی دی Payday

شاید اگر معنی فارسی Payday (روز تسویه حساب) را بدانید و بخواهید ربط آن را با سئو سایت متوجه شوید، پیش خود بگویید که این الگوریتم شاید ربطی به سئو سایت فروشگاهی دارد و خلاصه یک پولی در این میان رد و بدل می شود. در حالی که واقعا اینطور نیست، الگوریتم پی دی سایت ها و کوئری های اسپمی را هدف قرار داده است. کوئری هایی که شاید جاش نباشه اینجا خیلی درباره آن ها صحبت کنیم. همینقدر بدونید که کلمات خیلی مناسبی نیستند و سایت های خیلی مناسبی را هم شامل نمی شوند.

تاریخچه الگوریتم:

June 11, 2013

در این روز بود که الگوریتم Payday Loan یا کوتاه شده آن Payday ارائه شد. الگوریتمی که از همان اول تاثیر خودش را روی کوئری هایی با موضوع سایت های شرط بندی، سایت های وام دهی و سایت های “نامناسب” گذاشت.

May 16, 2014

همزمان با ارائه آپدیت 4.0 پاندا بود که Payday هم آپدیت شد و نسخه دوم آن ارائه شد که کار را برای سایت هایی که بالاتر گفتیم از قبل هم سخت تر کرد.

June 12, 2014

خیلی طول نکشید که بعد از نسخه دوم، نسخه سوم پی دی هم ارائه شد. اینجا بود که به طور رسمی اعلام شد نسخه دوم هدفش یک سری سایت های خاص بود اما هدف نسخه سوم، کاملا متمرکز بر یک سری کوئری های خاص بود.

در حال حاضر…

این الگوریتم هنوز با قدرت به کار خود ادامه می دهد و به همه ثابت کرد که هیچ سایتی بدون پیروی از قوانین گوگل، نمی تواند در این موتور جست و جو برای خود مخاطب چندانی کسب کند. 

“اگر تو سایت خودتون محتوای خوب و با کیفیت ارائه می دهید، اصلا نیازی نیست که نگران این الگوریتم باشید. الگوریتم سایت های خاصی را هدف قرار داده است.”

Matt Cutts

Former Head of Google Web Spam team

13.الگوریتم هامینگ برد Hummingbird

یک سری الگوریتم ها هستند که می آیند و مشکلی را رفع می کنند و می روند، یک سری الگوریتم هایی هستند که می آیند و مشکلاتی را حل می کنند و می مانند اما خیلی مهم نیستند و یک سری الگوریتم هایی هم هستند که کلا الگوریتم بنیادی (Google Core Algorithm) را عوض می کنند و انقلابی تو موتور جست و جو بوجود می آورند. مرغ مگس خوار (مرغ زرین بال) یا Hummingbird هم از آن دسته الگوریتم های انقلابی گوگل است. الگوریتمی که اول قرار بود یک آپدیت ساده برای نتایج جست و جوی موبایل باشد اما کلا زد همه چیز را زیر و رو کرد.

تاریخچه الگوریتم:

August 20, 2013

در ای روز بود که این الگوریتم ارائه شد و دنیای موتورهای جست و جو یک تکان اساسی خورد. مرغ مگس خوار یک شکل و شمایل دیگری به جست و جوهای وب داد و خیلی بی سر و صدا هم کار خودش را پیش برد. به طوری که خود تیم اسپم گوگل هم چیزی در رابطه با این موضوع بیان نکرد.

در حال حاضر…

بعد از سال 2013 هیچ آپدیتی برای هامینگ برد نیامد. چرا؟ چون این الگوریتم به اندازه کافی اثر خودش را گذاشته بود و تبدیل به یکی از الگوریتم های بنیادی گوگل شده بود.  بعد از این الگوریتم سئو سایت هم معنای متفاوتی پیدا کرد و کلا همه چیز از اول نوشته شده بود. توجه به محتوا، بهینه بودن سایت ها، نکات کلیدی داخل صفحه و … خیلی بیشتر شد و هنوز هم همچنان این موارد جزو موارد اصلی یک سایت برای رتبه گرفتن هستند.

“هامینگ برد، بازنویسی دوباره الگوریتم بنیادی گوگل بود. پدیده ای که باعث شده بود مخاطب وقتی چیزی را جست و جو می کند، به احتمال خیلی زیاد به هدفش برسد و همان چیزی را دریافت کند که می خواهد. می دانید گاهی کوئری ها ممکن است چد کلمه داشته باشند و گاهی این کلمات مهم هستند و گاهی مهم نیستند(به هر حال هامینگ برد متوجه منظور شما می شود)”

Matt Cutts

Former Head of Google Web Spam team

نظرات برخی از مشتریان ما

نظر برخی از کارفرمایان پروژه های سئو

تقریبا بیشتر از دو سال هست که با شرکت تابان شهر کار میکنیم. تو این مدت زمان بازخورد خیلی خوبی از سایت گرفتیم. الان بیشتر مشتریان ما از وبسایت هستند. خدمات ما کرکره برقی، جک درب، آیفون تصویری و دزدگیر هستند اول از همه با بررسی خودمون و پیشنهاد تیم تابان با کرکره برقی شروع کردیم و بعد سئو حوزه های دیگر رو هم  شروع کردیم.

امیر نسیمی

مدیر شرکت کهربادر

ما برای سئو سایت با تیم تابان شهر همکاری کردیم. بعد از مدت کوتاهی کلمات اصلی ما در لینک های 1 تا 3 قرار گرفت.ولی مشکل ما کمبود فروش بود، با پیشنهاد تیم تابان شهر یک سایت جدید طراحی کردیم که کاملا مناسب برای آموزشگاه بود. این تصمیم باعث شد این مشکل هم حل بشه و در حال حاضر از وضعیت فروش  سایت هم راضی هستیم.

حسن کفشگر

مدیر آموزشگاه کانسپت

در حال حاضر حدود یک سالی هست که با شرکت تابان شهر همکاری داریم. تو این مدت از همکاری که با تیم تابان شهر داشتیم بسیار راضی هستیم. علاوه بر خدمات سئو، کار طراحی سایت ما هم توسط تیم تابان شهر انجام شد، کلماتی هم که برای سئو انتخاب شدند زود تر از زمان مقرر به صفحه اول گوگل رسیدن و الان جزو نتایج بالا هستند.

هومن مقدم

مدیرعامل استارتاپ وزمه

هرآنچه باید از سئو سایت بدانید

برای اینکه بخواهیم  سئو کنیم، باید مواردی را بشناسیم

سئو سایت چیست؟

بدون شک اولین سوالی که در مواجهه با سئو مطرح می شود این است که اصلا سئو سایت چیست و در واقع در طی آن، چه کار هایی برای سایت ما انجام می شود؟

سئو یا به طور خاص، سئو وب سایت ، به معنی بهینه سازی سایت برای موتور های جست و جو می باشد. هر فعالیتی که باعث بشود سایت ما در موتور های جست و جو رتبه دریافت کند و بعد از آن هم رتبه آن بهتر و بهتر بشود را سئو سایت می گویند.

سئو روش ها و اصول مختص به خودش را دارد اما در کل بخواهیم بگوییم، کارهای عجیب و غریبی نیستند و همه کاری که در آن انجام می شود، در راستای بهبود سلامت سایت، محتوای سایت و محبوبیت سایت می باشد.

سئو چیست

سئو وب سایت از چه بخش هایی تشکیل می شود؟

سئو سایت به طور کلی سه بخش مهم دارد (به اضافه یک بخش دیگر که می تواند یک موضوع جدا باشد) که هر کاری که در سئو ما انجام می دهیم، در نهایت یکی از همین سه مورد است و یک سری کارهای خاصی هم برای آن مورد آخر انجام می دهیم. این سه مورد شامل موارد زیر می شوند:

1- سئو on-page

این مورد شامل تمامی اموری می شود که ما داخل سایت خودمان روی محتوای سایت، لینکسازی داخلی آن، صفحات اصلی و … انجام می دهیم. سئو آن پیج شامل بدیهی ترین و ابتدایی ترین اصول سئو می شوند و با وجود سادگی بیشتر آن نسبت به دیگر بخش ها، حساسیت بسیار بالایی دارند و دقت بالایی می طلبند.

2- سئو Off-page

این مور از سئو شامل تمامی امور بهینه سازی ای می شود که ما آن ها را خارج از سایت خودمان انجام می دهیم و هیچ کاری داخل دامنه سایت خودمان انجام نمی شود. این موارد شامل لینکسازی های خارجی، برندسازی، بلاگ نویسی مهمان، رپرتاژنگاری و … می شود. این روش حساسیت بسیار بالایی دارد و پیچیدگی های خاص خودش را هم دارد.

3- سئو تکنیکال (Technical SEO)

سئو تکنیکال هم مانند سئو آن پیج در داخل سایت ما انجام می شود با این تفاوت که امور آن از پیچیدگی های خیلی بیشتری برخوردار است و شما را رسما با مسائل و موارد فنی سایت درگیر می کند. امور مرتبط با بک اند سایت، بهینه سازی های سرعت، بهینه سازی های ارور صفحات، تنظیمات هاست، امور کش و … از این دست موارد سئو تکنیکال هستند.

4- سئو محلی یا Local SEO

این مورد با موارد قبلی کاملا متفاوت است و جزو امور اصلی سئو محسوب نمی شود. در این مورد، شما “سئوی سایت” را به گونه ای انجام می دهید که موقعیت مکانی کسب و کار شما توسط گوگل شناسایی بشود و شما را به کاربرانی که نزدیک موقعیت مکانی شما هستند نشان بدهد.

بخش های مختل سئو سایت

سئو سایت چه اهمیتی دارد؟ چرا باید انجامش بدهیم؟

بدون شک اگر تا به اینجا آمده اید، اهمیت “بهبود سئو سایت” را می دانید و احتمالا نیازی نیست که درباره آن زیاد صحبت کنیم. اما اگر هنوز قانع نشده اید و دنبال دلیل می گردید، ما به چند مورد از این دلایل اشاره می کنیم و تصمیم را به عهده خود شما می گذاریم:

  • سئو سایت همیشگی است، زمانی که شما به صفحه اول یا نتیجه اول گوگل برسید، همواره در حال کسب درآمد هستید و تا زمانی که مشکلی برای سایتتان پیش نیاید، روز به روز کسب درآمد شما بیشتر هم می شود
  • بالا بردن سئو سایت یک هزینه مداوم نیست و بعد از اینکه سایت شما به صفحه اول آمد دیگر همه چیز به ارائه خدمات شما بستگی دارد و قرار هم نیست هزینه تبلیغات پرداخت کنید.
  • روز به روز استفاده از موتور های جست و جو و خصوصا گوگل افزایش پیدا می کند و مردم برای تمام خدمات و محصولاتی که لازم دارند، گوگل را جست و جو می کنند. پس چه بهتر که اول از همه با سایت شما رو به رو بشوند!
  • امور سئو سایت به طور خودکار باعث می شوند که تجربه کاربری و رابط کاربری سایت شما بهینه تر بشود و شما دیگر هم مشکل نداشتن مشتری را رفع می کنید و هم جذب مشتری بیشتری را هم انجام می دهید.

اهمیت سئو سایت

در سئو سایت چه کارهایی انجام می شود؟

هر شرکت سئو سایت برای خودش اصول سئو جداگانه دارد به روش های خاصی کارش را انجام می دهد اما هدف همه آن ها در نهایت یک چیز است و آن هم این است که سایت شما در موتورهای جست و جو بهترین رتبه را دریافت کند. حالا آیا این موارد، امور خاصی هستند که جدا از بدیهیات سایت می باشند؟ هم بله و هم خیر!

یک سری از این امور هستند که مختص به چیزی هستند که کاربران سایت می بینند. مثلا محتواها بهینه می شوند، سلامت سایت و سرعت آن بهتر می شود، ارور های سایت برطرف می شوند، لینکسازی های درست انجام می شود و خلاصه تمام کارهایی که یک سایت نیاز دارد انجام می شوند و فرایند سئو پیش می رود.

اما گاهی یک سری امور هستند که کاربر متوجه آن ها نمی شود اما موتور جست و جو با این موارد کار دارد و برای او مهم است. ساخت سایت مپ، رفع ارور های 404، امنیت سایت، بهینه بودن کد های ساختاری، داده های ساختار یافته و … که این موارد هم جزو امور سئو محسوب می شوند.

امور سئو سایت

آیا همه سایت ها به سئو سایت نیاز دارند؟

شاید پیش خودتان بگویید سایتی که من دارم، به هر دلیلی نیاز به سئو سایت ندارد. باید خدمتتان عرض کنیم که به جز سایت هایی که هیچکس قرار نیست آن ها را ببیند و کسب درآمدشان از دیده شدنشان نیست، همه سایت ها به افزایش سئو سایت نیاز دارند و شاید بتوان گفت 98 درصد از سایت های جهان که احتمالا سایت شما هم یکی از آن هاست، به سئو سایت نیاز دارند.

به هر حال سئو سایت با وجود فایده های بسیار زیادی که دارد، مطمئن باشید که هیچ ضرری ندارد و حتی اگر فکر می کنید سایت شما نیازی به آن ندارد و می توانید کار خودتان را با روش های تبلیغاتی دیگر پیش ببرید، در حل حداقل مشاوره سئو یا انجام امور ساده روی سئو وب سایت حساب کنید. مطمئن باشید که جواب خواهید گرفت.

سایت هایی که به سئو نیاز دارند

فرایند سئو سایت چقدر طول می کشد؟

طول کشیدن فرایند سئو سایت به خیلی عوامل بستگی دارد که یک تعداد کمی از آن عوامل حتی ممکن است دست هیچکدام از ماها نباشد. اینکه فرایند سئو چقدر طول می کشد بستگی به مهارت سئوکار، درجه سختی کلمه کلیدی، رفتار کاربران سایت، عمل کردن یا نکردن کارفرما به تعهدات خود و … دارد. ما در تیم تابان شهر معمولا روی 9 ماه الی 1 سال توافق می کنیم اما خیلی وقت ها دیده شده که یک کلمه کلیدی، خیلی زودتر از این حرف ها رتبه می گیرد.

در کل بخواهیم بگوییم، سئوی اصولی و بی خطر، نیازمند زمان کافی می باشد و معمولا هم 9 ماه الی 1 سال زمان لازم است که کلمات کلیدی اصلی به “صفحه اول گوگل” برسند. این مورد برای کلمات سخت می باشد و کلمات آسان گاهی همان اوایل پروژه هم رنگ صفحه اول را خواهند دید.

بخواهیم کلی بگوییم، سئو در عادی ترین حالت ممکن خود، حداقل 9 ماه زمان لازم دارد و به عوامل دیگری هم بستگی دارد.

مدت زمان سئو سایت

آیا روی همه سایت ها می شود سئو انجام داد؟

اشتباه نکنید! ما این سوال را دو بار نپرسیدیم. قبل از این پرسیده بودیم که آیا همه سایت ها به سئوسایت نیاز دارند؟ که پاسخ آن را هم دادیم. اینجا اما سوال این است که آیا همه سایت ها سئو پذیر هستند؟ آیا می شود روی تمامی سایت ها امور سئو را انجام داد؟ اینجاست که باید بگوییم انجام سئو سایت روی یک سری از سایت ها ممکن است حتی غیرممکن هم باشد. چرا؟ گاهی بعضی از دامنه ها به دلایلی مانند استفاده از سئو کلاه سیاه، ویروس، پایین بودن سایت در مدت طولانی و … ممکن است از سمت گوگل پنالتی شوند. جبران این موضوع تقریبا غیر ممکن می باشد و بهتر است کلا به فکر دامنه جدید باشیم.

سئوپذیر بودن یا نبودن سایت ها به همینجا نیز ختم نمی شود، گاهی بعضی از سایت ها هستند که اصلا کدنویسی آن ها به گونه ای هستش که توسط موتورهای جست و جو دیده نمی شوند و همین موضوع می تواد باعث شود که این سایت ها سئو پذیر نباشند.

سئو پذیری سایت ها

سخن پایانی

سئو سایت را می توان به نوعی بهترین روش دیجیتال مارکتینگ و البته پیچیده ترین آن به حساب آورد. کاری که در طی یک مدت طولانی انجام می شود اما نتیجه آن، به قدری پایدار و خوب است که مطمئن باشید ارزشش را دارد که این کار را برای سایت خودتان انجام بدهید. اگر سوالی درباره سئو داشتید در کامنت ها بپرسید و اگر هم خواستید، می توانید درباره سئوسایت با کارشناسان ما در تماس باشید.

سئو سایت چیست؟

بخش های اصلی سئو

اهمیت سئو

امور سئو

سایت های مورد هدف سئو

مدت زمان سئو سایت

سئو پذیری سایت ها

سخن پایانی

سوالات متداول سئو سایت

آنچه شما راجع به سئو سایت پرسیده اید

روش های سئو سایت شما چیست؟

ما در فرآیند سئو سایت به تمام جنبه های آن می پردازیم و هم سئو داخلی و هم خارجی را بهبود می بخشیم.

چه کاری برای سئو سایتمان باید انجام دهیم؟

همان طور که می دانید سئو یک کار زمان بر است و شما باید برای سئو وب سایتتان صبوری کنید و این کار را به دست متخصصان سئو بدهید تا سئو وب سایت شما به صورت کاملا اصولی و مطابق با الگوریتم های روز دنیا انجام شود.

چقدر طول می کشد تا به صفحه اول گوگل برسیم؟

زمان رسیدن به صفحه اول گوگل حداقل 8 ماه است. تیم تابان شهر با سئو سایت تضمینی این موضوع را ضمانت می کند.

هزینه سئو سایت چقدر است؟

ما سه پکیج سئو سایت داریم که در هرکدام خدمات مختلف انجام می شود. به همین دلیل قیمت آن ها نیز بنا بر خدماتی که صورت می گیرد با هم متفاوت است. این قیمت ها را می توانید در قسمت بالاتر همین صفحه مشاهده کنید.