.

ساخت اپلیکیشن بدون برنامه نویسی

تولید شده توسط بهار رضاییان

کامپیوتر خوندم و همیشه به حوزه فناوری اطلاعات، تکنولوژِی و دیجیتال مارکتینگ علاقه زیادی داشتم، این فکت که کلی چیزای جذاب و مهم تو دنیا هست که هنوز نمیدونمشون بهم انگیزه میده تا بیشتر تو مسیرم تلاش کنم! الان کارشناس سئو توی تابان شهر هستم و راه یادگیری و توسعه مهارت های فردی و اجتماعی برام هموار تره و دوست دارم تا تجربیاتم رو با کسایی که مثل خودم هستن به اشتراک بذارم.
طراحی اپلیکیشن اندروید با ابزار

ساخت اپلیکیشن بدون برنامه نویسی

خیلی از ماها دوست داریم خودمون برای ساخت اپ موبایل بدون برنامه نویسی با کمترین میزان از تجربه و دانش اقدام کنیم اما راه و روش آن رو بلد نیستیم، تیم تابان شهر در این مقاله به معرفی چندین ابزار برای اپلیکیشن های بدون کد نویسی و بلعکس پرداخته و معایب آن را مورد برسی قرار داده است تا بتوانید قبل از هرگونه اقدام و پرداخت هزینه ای با کلیات کار آشنا بشوید و راهی را که قرار است در ان قدم بگذارید رو به خوبی مورد برسی قرار بدید، در ادامه پیشنهاد می کنم با ما همراه باشید.

همه چیز درباره طراحی اپلیکیشن بدون برنامه نویسی

آیا ساخت اپلیکیشن بدون برنامه نویسی امکان پذیر است؟

قبل از اینکه وارد چنین مبحثی بشویم و ببینیم که با چه برنامه هایی می شود ساخت اپلیکیشن بدون کدنویسی را انجام داد، باید ببینیم که آیا واقعا چنین امکانی وجود دارد؟ پاسخ به این سوال به صورت منطقی و عملی “خیر” است اما یک نفر، بدون اینکه “خودش” کد بزند، می تواند که یک اپلیکیشن را بسازد. اصلا برای همین هم هستش که ابزار های طراحی اپلیکیشن به بازار می آیند و حالا دیگر از هرچیزی تو دنیا، یک نسخه غیر تخصصی اش هم هست که افراد کم تخصص تر هم می توانند از آن ها استفاده کنند. پس ساخت برنامه اندروید بدون کد نویسی و همچنین در بعضی اوقات ساخت برنامه آیفون بدون کدنویسی نیز امکان پذیر است.

اینکه ساخت برنامه بدون کدنویسی امکان پذیر است که شکی در آن نیست، به هر حال پلتفرم هایی هم هستند که آن ها می توانند این کار ها را برای ما انجام بدهند. حالا این پلتفرم ها چگونه طراحی شده اند؟ با کدنویسی و در نهایت ما باز هم به این کدنویسی خواهیم رسید. این موضوع اجتناب ناپذیر است. و البته که ساخت اپلیکیشن بدون کد نویسی در نهایت به آن چیزی که ما می خواهیم منجر نمی شود. ابزارهای اپلیکیشن را همه استفاده می کنند و هرچقدر هم که خلاق باشند، این برنامه ها یک سری موارد محدود را فقط در اختیار آن ها قرار می دهند و البته که باز هم باید یک فرد تقریبا متخصص باشید که با این ابزار ها هم به هدف خودتان برسید.

چرا به سراغ ساخت برنامه بدون کدنویسی می رویم؟

اشتباه نکنید دوستان، ما به هیچ عنوان نمی گوییم که برنامه های ساخت اپلیکیشن بدون کد نویسی رایگان حرفه ای نیستند و کار کردن با آن هاغیر حرفه ای است، به این خاطر که این برنامه ها خودشان هم باعث صرفه جویی در زمان ما می شوند و هم اینکه کار را برای ما راحت تر می کنند. موضوع اینجاست که ما همیشه از کدنویسی فراری هستیم و می خواهیم یک چیزی باشد که این کار کدنویسی را از ما بگیرد. برای همین هم همواره به دنبال این برنامه ها هستیم.

این را باید یادمان باشد که این ابزارهای اپلیکیشن بیش از اینکه وظیفه شان این باشد که ساخت اپلیکیشن بدون کد نویسی را انجام بدهند، وظیه دارند که به کمک یک طراح یا سازنده اپلیکیشن بیایند. پس تصور نکنید که با این برنامه ها، بدون کوچکترین تخصصی می شود یک اپلیکیشن ساخت که هم کار کند و هم برای ما پول ساز باشد. حال دیگر کم کم وقت آن رسیده است که به سراغ این نرم افزار های برنامه نویسی بدون کد برویم.

ابزارهایی برای ساخت اپلیکیشن بدون برنامه نویسی

1-Field Squared

یکی از ابزارهای قدرتمند مبتنی بر وب Field Squaread است. با استفاده از این برنامه می‌توانید اپلیکیشن اندروید خود را با ویژگی‌های دلخواهتان بسازید. از امکانات دیگر این برنامه امکان دسترسی به جی‌پی‌اس و دوربین و بلوتوث و … می توان نام برد.

2- Zengine

یکی دیگر از برنامه های ساخت اپلیکیشن بدون برنامه نویسی Zengine است این برنامه یک ابزار دو منظوره است برای افرادی که دانش برنامه نویسی ندارند اما علاقمند به ساخت اپلیکیشن بدون برنامه نویسی هستند .ابزارهای لازم برای تولید اپلیکیشن اندروید از قبل نوشته شده است و به سادگی علاقه مندان به ساخت اپلیکیشین میتوانند از این کدها استفاده کنند و اما این ابزار قدرتمند برای برنامه نویسان امکان نوشتن کد نویسی را فراهم می کند و اما بهترین زبان های برنامه نویسی اپلیکیشن کدام است.

3-WorkXpress

یک ابزار مناسب و عالی برای کسب و کارهای بزرگ و کوچک در طراحی اپلیکیشن اندروید است .با استفاده از این اپلیکیشن، می توانید بسیار آسان و بی دردسر اپلیکیشن خود را طراحی کنیدلازم به ذکر است که این برنامه در حین آسانی یکی از قدرتمند ترین برنامه ها بشمار می رود.

4-SalesForce

این برنامه یک پلتفرم جهانی برای ساخت اپ موبایل اندروید است ، این پلتفرم به شما این امکان را می دهد که نرم افزارهای اندروید خود را برای بهبود وضعیت فروش و افزایش بهره وری شرکت خود، توسعه دهید. البته ناگفته نماند این ابزار برای مبتدیان مناسب نمی باشد زیرا برای کار کردن با آن لازم است اندکی دانش برنامه نویسی داشته باشید.

5. OutSystems Platform

ابزاری تحت وب است که امکان تولید اپلیکیشن های اندروید را در دنیای وب فراهم می کند.
این برنامه ، با داشتن فضای کاربری جذاب و قدرت بالای خود توانسته است رضایت برنامه نویسان اندروید زیادی را به خود جلب کند.این نرم افزار قدرتمند به وسیله فریم ورک نوشته می شود، لازم به ذکر است برای استفاده از این ابزار، دانش برنامه نویسی فراوانی احتیاج خواهید داشت.

6- Webflow

یکی دیگر از ابزارهایی که امکان ساخت اپلیکیشن بدون برنامه نویسی را به شما می دهد است.
البته امکان نوشتن کد برای افرادی که دانش کد نویسی نیز در این ابزار وجود دارد.می توانید با استفاده از این ابزار، اپلیکیشن هایی با سیستم عامل اندروید، بسیار زیبایی را طراحی نمایید. لازم به ذکر است که رشد توسعه ی نرم افزار ها در این کمپانی بسیار بالا است.

7- Google app Maker

می خواهیم این ویژگی جدید گوگل را یکم دقیق تر برسی کنیم پس با کانون تابان شهر همراه باشید.
گوگل به تازگی App Maker را معرفی کرده است.هسته و هدف اصلی این برنامه به روی تولید اپلیکیشن های سفارشی بدون نیاز به برنامه نویسی پیچیده است. Google app Makerسرویسی جدید که بخشی از  G Suite است. همانطور که در بالا گفته شده ، گوگل در واقع اجازه ساخت برنامه های سفارشی با توجه به نیازهای بازار هدف کاربر را می دهد.در این سرویس جدید، نیازی به کدنویسی برای تولید اپلیکیشن  ندارید و بیشتر لاین های کد نوشته شده و آماده در اختیار شما قرار گرفته است با drag & drop قابل تکمیل می باشند.شاید App Maker اولین سرویس با این مشخصات نباشد ولی مطمئنا گوگل از رقابت عقب نخواهد ماند! چرا که می تواند داده های لازم را از اپلیکیشن های جی سوییت، مخاطب ها، گروپ ها، نقشه ها و غیره به کار بگیرد.

این ابزار از زیرساختی که توسط برنامه های جی سوییت فراهم می شود استفاده خواهد کرد. بنابراین، کاربران بدون نیاز به یک برنامه نویس، قادر به لذت بردن از یک زیرساخت بدون سرور خواهند بود. همچنین، می توانید اپ را با ابزار آنالیزی گوگل (آنالاتیکس Google Analytics)مانیتور کنید.استفاده از این سرویس به دانش کدنویسی بالایی نیاز ندارد ولی یکی دیگر از ویژگی های قابل توجه دیگر این است که گوگل، شخصی سازی بیشتر را با زبان های HTML، CSS، JS و لایبرری jQuery را امکان پذیر کرده است.از رقبای این ابزار قدرتمند میتوان App Cloud، PowerApps Mendix، Appian، OutSystems و نام برد.نقطه ضعف گوگل فقط برای اعضای اولیه ی سری برنامه های G سوییت قابل دسترس است.

 خدمات دیگر ما

امروزه با پیشرفت فنّاوری وجود اپلیکیشن (اندروید و ios) لازمه هر کسب‌وکار بزرگ یا کوچک است.شاید خود ما هم به خیلی از این اپلیکیشن ها وابسته شده‌ایم به‌طور مثال: اپلیکیشن های محاسباتی از این‌ رو تولید اپلیکیشن ها می‌توانند منبع درآمد عالی برای ما باشند.به شما پیشنهاد می کنم که مقاله ی ما درباره ی ساخت اپلیکیشن را مطالعه نمایید،اما یادگیری برنامه‌نویسی اپلیکیشن اندروید و برنامه نویسی اپلیکیشن ios برای خیلی از مردم کار وحشتناکی به نظر می‌آید !امروز در این مطلب ساده‌ترین راه‌ها برای ساخت اپلیکیشن بدون برنامه نویسی را به شما معرفی کنیم.

خدمات دیگر تابان شهر

بی شک یکی از بهترین روش ها برای رونق کسب و کارتان ، می تواند طراحی اپلیکیشنی جذاب باشد که دارای امکاناتی بی نظیر است .پس تردید نکنید و همین حالا با ما تماس بگیرید.

 

شاید دوست داشته باشید بدانید

نظرات شما عزیزان…

20 Comments

  1. حمید رضا

    سلام ، برنامه ای که جدیدا برای سیستم عامل اندروید امده به اسم دیجیتال فورترس یا دیجیتال فور ترس نمی دونم یه همچین اسمس داشت این برنامه من شنیدم میشه باهاش شبکه اجتماعی برای اندروید ساخت و سیستم مانیتورینگ پیشرفته داره که میشه برنامه مدیریت کرد و …. !!! این برنامه من از کافه بازار دانلود کردم اما نمی دونم چطوری میشه باهاش کار کرد و فکر کنم تازه امده باشه چون تعداد نصبش کم بود . میشه اموزش کار با این برنامه بدید و ایا واقعا همه قسمت های این برنامه رایگانه؟ و چطوری میشه با این برنامه یک شبکه اجتماعی ساخت؟

    پاسخ
    • shiva

      سلام . وقت بخیر همراه گرامی ..به زودی بررسی میکنن متخصصین ما و نتیجه رو ارایه میدیم داخل سایت

      پاسخ
  2. هادی

    سلام
    این ابزار برای ساخت سایت های فروشگاهی هم کاربرد دارد؟

    پاسخ
  3. محمد صادقی

    خیلی جالب بود

    پاسخ
  4. Ansari

    در مورد ساخت اپلیکیشن هم مطلب بگذارید

    پاسخ
  5. سیامک

    سلام تشکر می کنم

    پاسخ
  6. شایگان

    سلام عالی بود مطلبتون . لطفا در مورد ساخت اپلیکیشن مطلب بگذارید

    پاسخ
  7. شایگان

    سلام عالی بود مطلبتونلطفا در مورد ساخت اپلیکیشن مطلب بگذارید

    پاسخ
  8. محمد

    هزینه سفارش اپلیکیشن چقدره؟

    پاسخ
    • یک کاربر

      ۷ ملیون تومان

      پاسخ
  9. مبینا

    میشه در مورد استفاده از این ابزارها یک ویدئو بگذارید..

    پاسخ
  10. صبا

    اپلیکیشن ساختن کار خیلی سختیه. فک کنم با اینا میشه راحت این کارو انجام داد.

    پاسخ
  11. جواد

    چقد خوب. من برنامه نویسی بلد نیستم. فکر کنم این ابزارها به دردم میخوره.

    پاسخ
  12. اسماعیل

    هزینه ساخت اپلیکیشن چقده؟

    پاسخ
  13. مریم

    خیلی توضیحاتتون جامع بود. من همیشه از برنامه نویسی می ترسم.

    پاسخ
    • محمدصادق

      ترس نداره که….!(: مطمعنم بخاطر یه چیزی تو مایه های عوامل محیطیه که ازش میترسی چون شک ندارم اگه یه استاد خوب پیدا کنی که قشنگ یادت بده,عاشقش میشی!

      پاسخ
      • سبحان بهرامی زاده

        ممنون از نظرت صادق جان کاملا درست میگی برنامه نویسی نه تنها ترسی نداره بلکه به شدت هم لذتبخشه. فقط کافیه بهش علاقه داشته باشی.

        پاسخ
  14. نسترن

    برنامه نویسی خیلی سخته. ممنون از مقاله خوبتون.

    پاسخ
  15. مجید

    فراخانی وب سایت در اپلیکیشن آیفون هزینه بر هست؟ چقدر میشه هزینش؟ ممنون

    پاسخ
    • payamrah

      سلام مجید عزیز
      قیمت طراحی سایت و ساخت اپلیکیشن به عوامل زیادی بستگی دارد پیشنهاد می کنم برای مشاوره رایگان با شماره تلفن های ما تماس بگیرید.

      پاسخ

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *