
ساخت اپلیکیشن
به اپ سازها اعتماد نکن
وقت آن رسیده که کسب و کار خود را با ساخت اپلیکیشن مناسب با آن توسعه دهید و یا راه بیندازید. ساختن اپلیکیشن ممکن است یک ماه طول بکشد پس گول اپ سازهایی که در کمتر از یک ساعت اپلیکیشن شما را تحویل می دهند نخورید.شما به این اپلیکیشن ها دسترسی محدودی دارید و عموما قابل توسعه نیستند و پس از مدتی اصلا به کار نمی آیند. اما اپلیکیشنی که به صورت اختصاصی و یا نیمه اختصاصی تولید می شود بسیار کارآمد و قابل توسعه است.
مراحل ساخت اپلیکیشن را تماشا کنید!
تابان شهر با داشتن سابقه ای ۱۰ ساله در زمینه ی ساخت اپلیکیشن به همراه تیم مجرب و حرفه ای خود در حال فعالیت است. برندهای معتبر هر ساله با تابان شهر کسب و کار خود راه اندازی و یا گسترش می دهند که همگی نشانگر میزان رضایت مشریان از تابان شهر است

مراحل ساخت اپلیکیشن
۱. برگزاری جلسه فنی و امکان سنجی
جلسه ای در ابتدای کار همراه با کارفرما تشکیل می شود و تمامی موارد و جزئیات اعم از هزینه و بودجه، دوره های زمانی تحویل پروژه، گزارش و لیست امکانات، زمان تحویل نهایی و .. تعیین می شود.


۲. تدوین مستندات فنی
چک لیستی از تمام کارهایی که باید انجام شود از قبل موجود است. حال تیم تولید پروژه همگام با این چک لیست پیش می رود و تمامی مراحل کاری خود را ثبت می کند. همچنین در هر مرحله به هر مشکلی برخورد همراه با راه حل آن را مستند سازی می کند.
۳. تهیه ی وایرفیم یا اسکیج نرم افزا
ساختار و یا اسکیج کلی نرم افزار تولید می شود و پس از تایید کارفرما در برنامه ی کاری UI / UX کار قرار می گیرد و روند کار برای ساخت اپلیکیشن حرفه ای آغاز می شود


۴. طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری
اسکیج طراحی شده توسط گرافیک کار بررسی می شود و با توجه به اصول تجریه کاربری و رابط کاربری بازنگری و یا اصلاح می شود
۵. برنامه نویسی و تست برنامه
در این مرحله برنامه نویس ماهر شروع به کدنویسی می کند و در انتهای هر برنامه ی کاری اپلیکیشن را تست و آزمایش می کند

ساخت اپلیکیشن اختصاصی اندروید و ios
سفارش اپلیکیشن اختصاصی برای اندروید و ios این امکان را به شما می دهد تا در دنیای پر رقابت اپلیکیشن ها با داشتن نمونه ای خاص و نوین حرفی برای گفتن داشته باشید.
اپلیکیشن تولید شده دارای سرعت بالایی در زمان لود و یا بارگذاری توسط مشتری است و باعث کلافگی نمی شود. همچنین پنل مدیریتی آن برای افزودن اطلاعات نیز سرعت بالایی دارد
اپلیکیشن شما در هر زمینه ای می تواند توسعه پیدا کند و هیچ محدودیتی ندارد. توسعه پذیری اپ باعث کارآمد بودن آن در سال های متوالی می شود و هیچگاه قدیمی نمی ماند
قیمت اپلیکیشنی که به صورت اختصاصی تولید می شود، با توجه به نیازها و امکانات آن میتواند متفاوت باشد. طبیعی است که یک اپلیکیشن فروشگاهی قیمت بالاتری نسبت به اپ ارائه خدمات دارد.
بعد از تحویل اپ، نگران مدیریت و کنترل آن نباشد. زیرا اپلیکیشن های تحویلی دارای پنل مدیریتی آسانی هستند که اضافه کردن اطلاعات، افزودن محصول و یا کنترل کاربران به سادگی انجام می شود.
اپ شما اندروید و یا ios که باشد در مارکت ها و بازارهاب معتبر جهانی پس از ساخته شدن منتشر و عرضه می شود
همکاری برنامه نویس و UI / UX کار به این منظور است که اپلیکیشن طراحی شده آنگونه باشد که کاربر دوست دارد و با آن طراحی راحت است.
کدهای اپلیکیشن به گونه ای بهینه سازی می شوند تا در زمانی که در موتورهای جستجوی گوگل سرچ می شوند دارای رتبه ی مناسبی باشند
سیستم طراحی شده دارای امنیت نسبی است که حمله ی مهاجمان را تشخیص داده و در مقابل آنها رفتاری مناسب را انجام می دهد
نمونه کار اپ های اختصاصی
ساخت اپلیکیشن نیمه اختصاصی برای اندروید و ios
با سفارش اپ نیمه اختصاصی برای اندروید و ios، شما در کمترین زمان اپ خود را تحویل می گیرید و در واقع اپلیکیشنی در دست دارید که به راحتی قابل توسعه است و دارای امکانات و ویژگی های فوق العاده ای است
سرعت موضوع بسیاری مهمی است. اگر سرعت بارگذاری و یا آپلود بسیار پایین باشد، باعث کلافگی و ناکارآمد بودن اپلیکیشن می شود. اپلیکیشن های نیمه اختصاصی تابان شهر سرعت بارگذاری بالا و سرعت لود پایینی دارند.
اگر چند نفر با پنل اپ کار می کنند می توانید دسترسی های متفاوتی را برای هر کدام تعریف کنید تا تداخلی برای هم به وجود نیاورند و کار هر یک قابل پیگیری باشد.
اگر اپ شما فروشگاهی است، می توانید به صورت نامحدود محصولات خود را انتشار دهید و همچنین این امکان برای انتشار خدمات در اپ های خدماتی نیز وجود دارد
اپلیکیشنی که برای شما تولید می شود به نام شما ثبت شده و کسی حق کپی برداری از آن را ندارد. با امضای قراردادی در این زمینه،این مالکیت صورت می گیرد
اپلیکیشن های نیمه اختصاصی در مقایسه با اپ های اختصاصی دارای قیمت های مناسب تری هستند و هرچه امکانات کمتر، قیمت پایین تر است
این اپ ها چون پلتفرم های از پیش آماده شده ای دارند، تحویل آنها نهایت ۷ روز کاری طول می کشد.
اپلیکیشن شما با توجه به اینکه اندورید و یا ios است در مارکت ها معتبر مربوط به خودش انتشار می رود
اپ های نیمه اختصاصی این امکان را دارند در دوره های زمانی متفاوت توسعه پیدا کرده و امکانات جدید به آنها اضافه شود.
نمونه کار اپ های نیمه اختصاصی
مشتریان ما
مشتریان نام آشنای ما که با سفارش ساخت اپلیکیشن به کسب و کار خود رونق بخشیدند




به مشاوره نیاز دارید؟
قیمت های ساخت اپلیکیشن در زمینه ی اختصاصی و نیمه اختصاصی می تواند تفاوت های چشم گیری با هم داشته باشند. به این علت قیمت واحدی نمی توان برای آن تعیین کرد. برای آگاهی از قیمت متناسب با اپلیکیشنی که در نظر دارید می توانید با کارشناسان ما مشورت کنید.

چرا استفاده از اپ سازها را پیشنهاد نمی کنیم؟
در این چند سال اخیر بازار اپ ساز های مختلف بسیار داغ شده است. سایت هایی که با شعار ساختن اپ فقط در 10 دقیقه کاربران زیادی را به سمت خود می کشانند و اپلیکیشن هایی را که فقط ظاهری زیبا دارند را با قیمتی مناسب تحویل می دهند.
اما مشکل اصلی این اپ ها چیست؟ این اپلیکیشن هایی که به ظاهر، خود شما فقط در عرض چند دقیقه می سازید دارای محدودیت ها و نقاط ضعف بسیاری هستند. ساختن اپلیکیشن به کمک اپ ساز ها نه تنها باعث پیشرفت شما نمی شود بلکه تازه با مشکلات جدیدی شما را روبه رو می کند. داشتن تبلیغات اولین مشکل است. این اپ ها دارای تبلیغاتی هستند که قبل از تحویل نهایی آن ها را نمی بینید و تازه پس از انتشار است که در محیط اپ آشکار می شوند. همچنین امکان توسعه ی این اپ ها وجود ندارد و صرفا همینی است که الان دارید و هیچ پیشرفتی نمی کنند. اپلیکیشن های اپ ساز محدودیت در انتشار صفحات و محدودیت در انتشار محصول دارند. پس اگر فروشگاهی دارید آگاه باشید که با اپ ساز تنها تعداد محدودی را می توانید برای فروش بگذارید. و در نهایت موضوع امنیت است. درست است که امنیت هیچ گاه به طور کامل تامین نمی شود اما این اپ ها از نظر امنیت بسیار ضعیف هستند. بهتر است با کمی هزینه ی بیشتر و مشورت با افراد آگاه بستری را تولید کنید تا باعث پیشرفت و سودآوری کسب و کارتان شود

نقاط ضعف اپ سازها
ساخت اپلیکیشن مناسب چه کسب و کارهایی است؟
چرا ساخت اپلیکیشن با تابان شهر؟

ساخت اپلیکیشن و سایت همگام با هم
زمانی که شما اپلیکیشن و سایت را با هم داشته باشید، در واقع با یک تیر دو نشان را زده اید و نیازی نیست زمان زیادی را صرف این کنید که جداگانه محتوا به سایت و اپ اضافه کنید بلکه با آپدیت و یا افزودن آیتم در یک پلت فرم، همان کار ها در دیگر پلت فرم نیز اعمال می شود. پس برای اینکه هم مشتریان موبایل و هم مشتریان دسکتاپ را داشته باشید پکیج ویژه ما را از دست ندهید.
چرا باید اقدام به ساخت اپلیکیشن بکنیم؟

افزایش مشتری در سراسر جهان
با ساخت اپلیکیشن توانایی این را می یابید که در هرنقطه از کشور یه جهان هستید بازاریابی گسترده ای را شروع کنید هم در کشور خودتون و هم در سراسر جهان که نتیجه آن افزایش مشتری می باشد.

به نمایش گذاشتن محصولات
با ساخت اپلیکیشن می توانید تصاویر تمامی محصولات خود را در دسته بندی های مختلف به سهولت در اختیار کاربران و بازدید کنندگان هدف خود قرار دهید و از این رو سبکی نوین در ارائه و فروش محصولات و خدمات خود به کار بگیرید.

کسب درآمد بالا
با ساخت اپلیکیشن به راحتی می توانید به صورت مجازی کار کنید و محصولات، خدمات خود را به راحتی فروش و یا ارائه بدهید در نتیجه درآمد شما افزایش پیدا می کند.

پنل مدیریت اپلیکیشن چیست ؟
پنل مدیریت همان طور که از اسم آن پیداست یک پنل در جهت مدیریت تمام فرآیند های داخل اپلیکیشن میباشد که با توجه به بزرگی اپلیکیشن طراحی می شود و امکانات آن متفاوت می باشد ؛ از این رو برای هر اپلیکیشن یک پنل مدیریت طراحی می شود تا تمام کنترل اپلیکیشن خود را پس از ساخت اپلیکیشن در دست داشته باشید.
ساخت اپلیکیشن فقط با چند کلیک
اولین سوالی که برای افراد در زمینه ساخت اپلیکیشن به وجود می آید این است که قیمت آن به چه صورت محاسبه می شود؟ باید اینو بگم که این قیمت به عوامل مختلفی بستگی دارد، یکی از این عوامل ویژگی هایی هست که در اپلیکیشن وجود دارد و موثر بر قیمت آن است .
تابان شهر این افتخار را دارد تا با تکیه بر دانش فنی 10 ساله خود در این زمینه بهترین ها را برای شما به ارمغان بیاورد، در صورت وجود هرگونه سوال و نیاز به مشاوره می تونید به صورت رایگان با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.
درباره ساخت اپلیکیشن
در این مقاله که توسط شرکت طراحی سایت تابان شهر تهیه شده است سعی بر آن است تا به بررسی نحوه ساخت سایت و ساخت اپلیکیشن بپردازیم. چگونه یک اپلیکیشن بسازیم؟ چگونه می توان یک برنامه نویس شد؟ بهترین راههای کد نویسی برای ساخت اپلیکیشن چیست؟
اینها سوالاتی است که برای هر کسی که در فکر ساخت اپلیکیشن است به وجود می آید .ممکن است در پی یافتن پاسخ جستجوهای فروانی نیز انجام داده یا مقالات متعددی را نیز مطالعه کرده باشید .ما در اینجا پاسخ این سوالات و سوالات مرتبط دیگر را به شما میدهیم . پس با ما باشید. ابتدا به گامهای برنامه نویس شدن اشاره می کنیم.
گام اول: یک زبان برنامه نویسی انتخاب کنید.
گام دوم: زبان برنامه نویسی را بیاموزیم.
گام سوم:چیزی خلق کنید.

برای اینکه جا بزنید بسیار زود است. ضمنا ما در اینجا قصد آموزش برنامه نویسی نداریم. البته که خودتان نیز میتوانید این گامها را جستجو کنید که فارغ از مسمر ثمر بودن یا نبودن بسیار نیز متعدد هستند. اگر همچنان انگیزه ای برای ساخت اپلیکیشن توسط خودتان ندارید ، پیشنهاد میکنیم به لینک سفارش ساخت اپلیکیشن مراجعه کرده و هزینه ساخت اپلیکیشن را مشاهده کنید.
در غیر این صورت به زبانهایی که برایتان کارامد هستند در ادامه اشاره میکنیم.
- Python بیاموزید.
- Ruby on Rails بیاموزید.
- JavaScript بیاموزید (JavaScript را قبل از یادگیری فریم ورکهایی مانند AngularJS یا React بیاموزید).
- iOS Development بیاموزید.
- Android Development بیاموزید.
بیشتر اپلیکیشن ها نیاز به پایگاه داده دارند. پس شما برای ساخت اپلیکیشن خود نیاز به دانستن یک زبان برنامه نویسی پایگاه داده دارید ) مانند SQL) ، یا بنا به نوع اپلیکیشنی که انتخاب میکنید. ممکن است نیاز به DataBase نداشته باشید (مثل Flappy Bird)، و اما اگر به دنبال ساخت web application هستید، به دانش بیشتری به خصوص در حوزه سرور نیاز دارید. اگر به دنبال front-end web developer شدن هستید ، میتوانید بر روی HTML , CSS و JavaScript در Codepen یا JSfiddle متمرکز شوید . اگر تنها JavaScript میدانید و قصد یاد گرفتن زبان دیگری ندارید ، آنگاه می توانید Node.js را امتحان کنید. پلتفرم مناسب برای back-end development آن وجود دارد (برای پایگاه داده هم میتوانید از MongoDB استفاده کنید). برای ایجاد یک اپلیکیشن کامل (web framework) نیاز به دانستن یکی از زبانهای ذکر شده در ادامه دارید:
- Ruby
- Python
- Php
- Java
- Go
- C#
اگر میخواهید یک بازی بسازید باید به دنبال یادگیری Lua باشید. C# هم به لطف Unity 3D game engine انتخاب مناسبی است.
اما برای mobile app development (ساخت اپلیکیشن موبایل) نیاز به دانستن Swift/Objective-C برای IOS (ساخت اپلیکیشن iOS) و Java برای Android داریم (ساخت اپلیکیشن برای اندروید). حال با دانستن پیش نیازها نوبت به مطرح شدن راههای ساخت اپلیکیشن می رسد.

قدم 0:شناخت خودتان
اولین و مهمترین مسئله این است که چیزی بسازید که برایتان اهمیت دارد ودرباره اش دغدغه دارید. علاقه مندی بهترین راه برای فعال نگه داشتن و با انگیزه بودن است . پرداختن به کاری که دوست داشته باشید انجام دهید، شما را برای انجام آن کار راغب کرده و همچنین برای مواجهه با مشکلات پر انرژی نگه می دارد.
برای مثال:
از چه اپلیکیشن هایی بیشتر لذت می برید؟
بدون چه اپلیکیشن هایی نمیتوانید زندگی کنید؟
آیا به بازی کردن علاقمندید؟
آیا از طراحی کردن چیزها لذت می برید؟
علاقمندی هایتان را بشناسید تا بتوانید کاری متناسب با آن انجام دهید .
در صورتی که انجام آن برایتان جذاب باشد آنگاه باعث میشود تا دیرتر خسته شوید .
قدم 1:انتخاب یک ایده
حالا که خودتان را واکاوی کردید وقت آن است که ابتکار کرده و ایده ای خلق کنید. ساده شروع کنید. اگر در فکر ساخت یک بازی هستید نیازی نیست به دنبال ساخت قسمت بعدی بازی مورد علاقتان باشید . بلکه از ساده ترین بازی ها الهام بگیرید نگران این نباشید که چیزی که به آن فکر میکنید در حال حاضر موجود است یا خیر. چرا که وجود آن ایده ، برای شروع میتواند کمک خوبی برایتان باشد. در اینجا به نکاتی اشاره میکنیم که شاید برایتان الهام بخش باشد.
- اگر به آشپزی علاقمندید ،شاید بتوانید به ساخت اپلیکیشنی فکر کنید که مردم بتوانند به دستور آشپزی خانگی خودشان را ابداع کرده و انتشار دهند.
- اگر همیشه میخواستید بدانید تویتر چگونه کار میکند ،سعی کنید نسخه بسیار بسیار ساده آن را بسازید.
- اگر درباره کارهایی که باید انجام دهید فراموشکار هستید سعی کنید اپلیکیشنی برای این کار بسازید.
- اگر به بازی های فکری علاقمندید سعی کنید بازی های معمایی بسیار ساده بسازید.
- اگر رژیم غذایی دارید میتوانید اپلیکیشنی برای محاسبه کالری از دست رفته خود بسازید.
در یک جمله کارایی اپلیکیشن و نیاز مردم برای استفاده از آن را بنویسید مثلا
یک اپلیکیشن برای تحت حمایت قرار دادن حیوانات برای افرادی که مایل به حمایت از حیوانات ولگرد هستند.


تعیین دقیق نوع بیزینس و ارائه گزارش کامل آن
در ابتدای راه که می خواهید یک اپلیکیشن را راه اندازی کنید هدفی در ذهن خود دارید و برای عملی کردن آن به سمت شرکت های توسعه دهنده امده اید. اما طرز بیان درست و کامل ایده ای که در ذهن دارید بسیار مهم است. مثلا اگر اپلیکیشنی مشابه اسنپ در ذهن دارید در جلسه ی امکان سنجی نگویید من اپ مشابه اسنپ می خواهم. باید اطلاعات کامل و تمامی امکاناتی را که در نظر دارید را از قبل آماده کرده و در جلسه بیان کنید. این جزئی گویی در مرحله ی اول کمکی که می کند این است برای تعیین قیمت با چالش روبه رو نمی شویم. زیرا که تعیین هزینه ی اپ های اختصاصی پیچیده است و به موارد مختلفی بستگی دارد.
پس هر آنچه را که درباره ی کسب و کار خود در ذهن دارید را به صورت کامل و با جزئیات به صورت گزارش در دست داشته باشید.

قدم 2: تعریف وظایف اصلی
درباره این فکر کنید که اپلیکیشنتان چه کارهایی باید انجام دهد و آنها را لیست کنید. اگر فکر می کنید لیست چیزهایی که باید بنویسید تمام شده ،در انتها نگاهی دقیقتر به آن بیاندازید . از خودتان بپرسید آیا واقعا این اپلیکیشن مورد نیاز است؟ این هم خوب است که به پروژه رویاییتان با انتظارات فوق العاده فکر کنید. اما حالا وقت آن نیست به اپلیکیشنی بینقص با فیچر های برجسته فکر کنید این را بدانید هیچ اپلیکیشنی کامل نیست و در ابتدا از یک ایده بسیار ساده شروع به پا گرفتن کرده است. هیچ گاه تلاش نکنید یک اپلیکیشن همه کاره بسازید. به آن سمت نروید.مشاهده شده حتی در محیطهای حرفه ای ، با چنین رویکردی در انتها نتیجه ای با مشکلات بسیار و کارایی اندک ،حاصل شده است. اگر آخرین پروژه ای که انجام دادید به سختی به پایان رسید . پس شما مبتدی هستید، لذا سعی کنید بیشتر لذت ببرید ،لذت بردن موثرترین راه برای یادگیریست. در پایان مجددا نگاهی به لیستتان بیاندازید اگر خیلی طولانی شده ،شروع به خط زدن فیچر هایی کنید که اپلیکیشنتان میتواند بدون آنها کار کند.
به یاد داشته باشید این برای شما ورژن اول است. باید همه چیز را ساده بگیرید ، لیست اولیه نیازها شامل چیزهای اساسیست .
برای مثال در یک شبکه ارتباط جمعی لیست اولیه شامل موارد زیر است:
- کاربران میتوانند اکانت بسازند.
- کاربران میتوانند رمز عبور خود را بازیابی کنند.
- کاربران میتوانند رمز عبور خود را عوض کنند.
- کاربران میتوانند لینکهایی ساده پست کنند.
- کاربران میتوانند روی لینکها نظر بدهند.
- کاربران پروفایلی دارند که تاریخچه و فعالیت آنها را نمایش میدهد.
این ویژگی ها لیست اصلیترین کارهاست ، سایر ویژگی ها مانند:
- کاربران میتوانند به شبکه های اجتماعی دیگر ارسال داشته باشند.
- کاربران میتوانند نظراتشان را پاک کنند.
- کاربران میتوانند نظراتشان را اصلاح کنند.
- کاربران میتوانند اکانت خود را کاملا پاک کنند.
اینها مواردی هستند که میتوانند بعدا انجام شوند یعنی در مرحله دوم ،پس ابتدا نسخه 1 خود را تولید کنید.
قدم 3:طراحی ایده کلی
هیچ چیز سریع تر از کاغذ و قلم نیست . حالا که ایده کلی اینکه اپلیکیشن چه کاری باید انجام دهد مشخص شد.
حالا باید UI (واسط کاربری) را طراحی کنید . اینکه دکمه ها کجا باید قرار بگیرند به چه هدفی طراحی شده اند.
یادداشت برداری کنید و نکات را بنویسید. شما هنوز در مرحله طوفان مغزی هستید پس هنوز هم میتوانید تغییرات مورد نظرتان را اعمال کنبد. باز هم به یاد داشته باشید که آسان بگیرید.


قدم 4: طرح ریزی فلوچارت مربوط به UI
بسیار خوب شما حالا میدانید که اپلیکیشنتان چگونه باید به نظر بیاید . کاربران چطور باید با آن ارتباط برقرار کنند.در این مرحله اینکه کاربر چگونه باید از ابتدا تا انتها با اپلیکیشن کار کند را مشخص می کنیم. تمام قدم ها و سناریو های احتمالی ای که کاربر ممکن است با آنها مواجه شود را باید از نظر گذراند. سعی کنید تمام use-case ها را مشخص کنید. برای مثال اگر در اپلیکیشن نیاز است که کاربر لاگین کند. اینکه چگونه اکانت بسازد؟ اگر پسوردش را فراموش کرد چکاری باید انجام دهد؟ اگر پسورد اشتباه وارد شود چه اتفاقی خواهد افتاد؟
قدم 5: طراحی پایگاه داده
بسیار خب، بعد از پیش بینی تمام سناریو ها و حالات ممکن ، ببینید چه دسته ای از اطلاعات را نیاز دارید که نگه دارید .برای مثال اگر در اپلیکیشن شما کاربران به لاگین کردن نیاز دارند . پس شما باید لیستی از نام کاربری شماره کاربری گذرواژه ،ایمیل برای بازیابی گذرواژه و تمام اطلاعاتی که برای ورود به اپلیکیشن مورد نیاز است را باید نگه داریم. شما میتوانید ERM(Entity-Relationship Model) مربوط به ارتباطات داده ها را رسم کنید. اگر اطلاعات در تعامل با سرور است (اگر fullstack web app می سازید) . یا اگر اپلیکیشنتان در تعامل با یک API خواهد بود (مثلا اگر سعی دارید اطلاعات آب و هوا را از گوگل بگیرید) . آنگاه به نظر می رسد بهتر باشد یک sequence diagram طراحی کنید تا بتوانید اطلاعات را بهتر پردازش کنید.


قدم 6: UX Wireframes
بسیار خب تا به اینجای کار شما back-end کارتان را طرح ریزی کرده اید.
حالا نوبت به طرح ریزی front-end رسیده است.
حالا تصویر بهتری از نمای ظاهری اپلیکیشنتان در نظر دارید.
قدم 5 و 6 : طراحی UI
این یک گام ویژه است، اگر تصمیم ویژه ای برای front-end development دارید. یا اهمیت زیادی برای اینکه چگونه به نظر برسد دارید تا بتوانید coding آن را راحت تر انجام دهید. قطعا پیش بروید و اپلیکیشن را طراحی کنید تا تمام عناصر wireframe UI ها بتواند با ظاهر بهتری به چشم بیایند. اگر شما عاشق طراحی هستید. ممکن است قبل از هر چیزی طراحی خود را انجام داده باشید. یا در گام دوم این کار را انجام داده اید. اگر طراحی خود را انجام نداده اید ولی هنوز هم برایتان دغدغه است که اپلیکیشنتان چطور به نظر خواهد آمد. میتوانید از ابزارهایی ازUI Kits استفاده کنید برای مثال میتوانید از ابزار های زیر استفاده کنید:
UI Dock
برای بازی ها :
به هر حال بیش از حد روی ظاهر تمرکز نکنید . به جایش روی توابع اپلیکیشن وقت بگذارید.چون در ادامه خواهید دید ممکن است مسایل حتی به ظاهر آسان وقت زیادی از شما بگیرد.


قدم 7: تحقیق روی راه حل ها
تا اینجا شما ایده ها را پیاده سازی کرده اید. اما چگونه این ایده ها تبدیل به کد خواهند شد. یکی از مهارتهای مهم به عنوان یک برنامه نویس این است که بدانید چه زمانی از کدهایی که توسط یک برنامه نویس دیگر نوشته شده است باید استفاده کنید و چه زمانی نه. باید بدانید کدهای مشترک زیادی با توجه به usecase ها وجود دارد. اینکه تصمیم بگیرید از آنها استفاده کنید یا خودتان آنها را بنویسید قضاوتش با خودتان است. که بهتر است بر اساس تجربه این تصمیم گرفته شود. شاید تصور کنید مانند یک قایق سرگردان در اقیانوس سردرگم شده اید اما یک نفس عمیق بکشید شما میتوانید آن را انجام دهید. وقتی که با تحقیق تجربه خود را افزایش دادید بهتر با این قضیه مواجه خواهید شد.
یافتن راه حل ها
نگاهی کلی به همه دیاگرام ها که رسم کرده اید بیاندازید. همینطور به لیستی که در گام دوم برای function ها نوشته اید. درباره ساخت چه چیزی فکر نکرده اید؟ برای مثال ،کاربران به ساخت اکانت نیاز دارند؟ به چه function هایی نیاز داریم؟ اکثر مواقع استفاده از راه حل های آماده کارساز است . به خصوص برای function های بزرگ ،همچنین online database های زیادی برای جستجوی مرتبط با component های backend /package/gems و چیزهای دیگر وجود دارد. ولی باید مواظب باشید که دقیقا چه چیزی نوشته شده است و از آنها کور کورانه استفاده نکنید. شما در حال حاضر نیاز به داشتن چیزی بسیار پیچیده ندارید . پس فعلا هم نیاز به استفاده از کامپوننت های نوشته شده توسط دیگران ندارید تا دغدغه اینکه به کارتان می آید یا نه را داشته باشید. در کل در هر حدی هم که باشید ،بهترین راه برای مطالعه ،خواندن کارهای برنامه نویسان دیگر است . و اینکه بدانید چه منطقی پشت کارهای آنها وجود داشته است .
انتخاب ابزار مناسب برای شروع
اگر در حال ساخت web app هستید . ممکن است با بررسی Yeoman به اهدافتان برای کمک گرفتن در شروع پروژه برسید ، که کمک میکند structure های پروژتان را بنویسید.
اگر در حال ساخت React app هستید میتوانید از HTML5Boilerplate و Bootstrap برای قالبهای front-end برای ساخت اپلیکیش خود استفاده کنید.
قدم 8: ساخت اپلیکیشن
شما به مرحله ساخت اپلیکیشن رسیده اید. در اینجا به نکاتی برای ساخت اپلیکیشن اشاره میکنیم که بهتر است به خاطر داشته باشید.
Checklist
شما باید برای ساخت اپلیکیشن function به function پیش بروید و ناگهان به سراغ ساخت چیزی مثل user profile view نروید. به بیانی دیگر وقتی شما یک فرم میسازید. شما باید همزمان بر روی front و back-end کار کنید تا یک function کامل شود. پس توصیه میکنیم لیستto-do بنویسید و از آن مانند چک لیست استفاده کنید.
نوشتن تست ها در ابتدا
به غیر از ساخت اپلیکیشن بازی ، ایده خوبیست که برای function ها قبل از شروع به نوشتن آن ،شروع به نوشتن تست آن کنید. باگها به صورت ناخوانده می آیند ،اما نوشتن تست به صورت چشمگیری احتمال اشتباه را پایین می آورد. مشخصا نوشتن unit test وقتگیر است . معمولا این سوال پیش می آید که آیا کار درستی است یا خیر . اما مطمینا کدی که در 6 دقیقه نوشته شود ممکن است ساعاتی برای debug از شما وقت بگیرد، پس بهتر است شروع کوچکی داشته باشید و خودتان را عادت بدهید، که Test-Driven Development(TTD) را انجام دهید. به خصوص هنگامی که تازه شروع به کار کرده اید و چیزی ساده تولید میکنید. به هر حال شما وقت کافی برای انجام این کار دارید چون مدیر پروژه ای وجود ندارد که تاریخ پایان کار را برای شما تعیین کرده باشد،مگر نه؟ ابزارهای تست بسیاری بر اساس کاری که انجام می دهید وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید.

استفاده از Git
GIT یک سیستم کنترل ورژن است. که قابلیت نگهداری نسخه های مختلف از برنامتان را دارد. ایده خوبی است که همزمان با یادگیری، طرز استفاده از GIT را نیز طی کار یاد بگیرید. با این روش میتوانید اشتباهات خود را بیابید، اطلاعات از دست رفته را بازیابی کنید و خیلی چیزهای دیگر. به علاوه شما برای زمانی که آماده کار تیمی شدید هم نیاز به استفاده از چنین سیستمی دارید.
GitHub یک سرویس Git و یک محیط گرافیکی برای مدیریت پروژه است، که میتوان تا پنج Repository به طور رایگان از آن استفاده کرد. با توجه به متن باز بودن Git و عمومی بودن این Repository ها ،کدهای شما قابلیت دیده شدن توسط دیگران را دارد.
توصیه می شود به خصوص در گام 7، از گوگل استفاده کنید. اما باز هم به هر حال چگونگی استفاده از گوگل هم مهم است. اگر به باگی رسیدید که نمیدانستید چه مشکلی برای کدتان به وجود آمده، بهترین کار این است که از Google بپرسید. حتما باید در زمان طراحی پورتال تمامی استاندارد های تکنیکالی بهینه سازی و سئو سایت شما اجرا شده باشد.
در StackOverflow بپرسید
اگر به نتیجه مورد نظرتان در Google نرسیدید و هنوز مشکلتان پا برجاست. میتوانید از StackOverflow استفاده کنید . اینجا مکانی برای پرسش و پاسخ برنامه نویسان است. که طبق آمار الکسا ایران جزو 5 کشور اول در استفاده از این سایت است. به یاد داشته باشید بهتر است کارهایی که برای حل مشکل انجام داده اید را هم بنویسید این کار در یافتن پاسخ درست و سریع به شما کمک میکند.

استفاده از CODEMENTOR
خیلی ها می گویند StackOverflow برای استفاده افراد مبتدی آسان نیس . اگر هنوز هم پاسخ سوالتان را نیافته اید آخرین راه پیشنهادی استفاده مستقیم از تجربیات یک برنامه نویس است. CodeMentor محیطی است که در آن امکان Screen Sharing ،ویدیو و چت وجود دارد که بتوان در آن تبادل تجربه انجام داد. تا افراد مبتدی بتوانند از اطلاعات افراد حرفه ای بهره ببرند. شما میتوانید کدتان را برای برنامه نویس حرفه ای ارسال کنید، و همزمان به بررسی کد بپردازید و مشکلات آن را ببینید و آن شخص به شما مستقیما روش درست کردن مشکلتان را آموزش میدهد.
توصیه کلی
برنامه نویسان همیشه اشتباه میکنند. پس وقتی نمیتوانید تستی را که نوشته اید با موفقیت پشت سر بگذارید . احساس نا امیدی نکنید و خودتان را سرزنش نکنید.هنوز برنامه های زیادی هستند که باید بنویسید . در ضمن فقط شما نیستید که با مشکل مواجه شدید. حتی برنامه های موفق هم بدون نقص نیستند . پس به دنبال نوشتن برنامه بی عیب و نقص نباشید .(این به آن معنا نیست که استاندارد خودتان را کاهش دهید در عوض شما باید همیشه خودتان را برای بالا بردن کیفیت تشویق کنید). به علاوه ، این یک امر طبیعیست که ساعتها و شاید حتی روزها بر روی یک چیز وقت بگذارید تا به آن شکلی که میخواهید در آید. اگر برنامه نویسی فیچر جدید آسان بود ، دنیا به برنامه نویسان جدید نیاز نداشت ، دنیا هر روز به سمت دیجیتالی شدن بیشتر پیش میرود. باز هم تاکید میکنیم ،به عنوان برنامه نویس تازه کار به یاد داشته باشید. هنوز چیزهای زیادی هست که در ابتدا با آن ها مشکل خواهید داشت .شما باید وقت زیادی صرف تمرین و یا حتی چیزهایی که در یک نگاه ساده به نظر میرسند کنید . اما زمانی که با تجربه تر شدید مسایل آسانتر حل خواهند شد.به آینده نگاه کنید به جایی که ساخت اپلیکیشن به پایان رسیده است و شما میخواهید اپلیکیشن خودتان را به فروش برسانید.
استفاده از اپلیکیشن ساز
شما میتوانید از ابزارهای موجود برای ساخت اپلیکیشن خود اقدام کنید. این ابزارها این امکان را فراهم میکنند که اگر شما برنامه نویس هم نباشید بتوانید اپلیکیشن خود را به سادگی ایجاد کنید . برای نمونه میتوان به ابزارهای زیر اشاره کرد :
Infinite Monkeys
Buzztouch
Appsbar
Runrev Livecode
Telerik Icenium
اکثر این ابزارها امکانات مشابهی برای پیاده سازی دارند. به سادگی میتوانید با drag and drop آن چیزی که مد نظر دارید پیاده سازی کنید ، اپلیکیشن هایی مانند اپلیکیشن فروشگاهی و چیزهای دیگر بسازید . عمده این ابزارها قابلیت ساخت اپلیکیشن برای iOS, Android و Windows Mobile را دارند. همینطور میتوان در صورت تمایل در این محیط کد نویسی هم انجام داد و شخصی سازی با استفاده از زبانهای سازگار با این ابزارها نیز ممکن است. اما به هرحال این نکته را باید بدانید شما محدود به امکانات این ابزارها هستید . پس نمیتوانید به اندازه کافی خلاقیت داشته باشید و اپلیکیشن منحصر به فرد را به گونه ای که مطابق با ذهنیات خود شماست بسازید. در خصوص ساخت اپلیکیشن میتوانید با مشاورین حرفه ای تابان شهر تماس بگیرید و به رایگان مشاوره دریافت کنید. از نظرات سازنده خود ما را بی بهره نگذارید.


انواع اپلیکیشن ها
شاید خالی از لطف نباشد حالا که به چگونگی ساخت اپلیکیشن اشاره کردیم به انواع مختلف اپلیکیشن هم اشاره ای داشته باشیم. در این زمینه دسته بندی هایی از لحاظ فنی و تکنیکالی وجود دارد به تفصیل به آنها میپردازیم. این دسته بندی ها بر اساس نحوه پیاده سازی و ساخت اپلیکیشن، چگونگی دسترسی به آنها شکل گرفته است و به تبع در شیوه استفاده سرعت و هزینه های ساخت نگهداری اپدیت ، و همچنین امکانات موجود و قابل استفاده نیز تفاوتهایی با یکدیگر دارند . که بر حسب نوع کسب و کار و نیاز میتوانید نوع مناسبتر و سازگارتر با خواسته هایتان را انتخاب کنید.
وب اپلیکیشن ها
به طور کلی اپلیکیشن هایی که به وسیله مرورگر های وب و از طریق اینترنت قابلیت اجرایی پیدا میکنند .وب اپلیکیشن هستند. تفاوت وب اپلیکیشن ها و وب سایت ها در این است که وب سایت برای انتقال اطلاعات استفاده می شوند در حالی که وب اپلیکیشن ها ماهیت کاربردی دارند.این نوع از اپلیکیشن ها این خصوصیت را دارند که لازم نیست دانلود شوند در حالی که اپلیکیشن های موبایل این وابستگی را دارند. وب اپلیکیشن ها روی مرورگرهای مختلف مثل کروم و فایرفاکس قابل اجرا هستند پس ای مزیت را دارند که حافظه و رم ما را استفاد نمیکنند. خب چه عالیی.. با ذکر این نکته میتوان وب اپلیکیشن ها را به صورت وب سایتهایی که تعملی هستد و کارکردها مختلفی دارند در نظر گرفت. مژده به آنهایی که زبانهای برنامه نویسی HTML,CSS,JavaScript کار میکنند. شما میتوانید به راحتی اقدام به ساخت یک وب اپلکیشن کنید.

Comments (46)
سلام . اپ ساخته شده رو میشه به سیستم های دیگر شرکت مانند crm ، وب سایت و یا ابزارهای دیگر متصل کرد؟؟
سلام دوست عزیز بله امکان این مورد وجود دارد.
سلام
بعد از اینکه اپلیکیشن ساخته شد، چطور به مشتریان خود معرفیش کنیم؟ آیا شما راهکارهایی برای دانلود بیشتر اپ دارید؟؟
سلام دوست عزیز. یکی از بهترین راه ها برای معرفی اپلیکیشن و به طور کلی بازاریابی اپلیکیشن، ASO یا همان بهینه سازی برای فروشگاه های اپلیکیشن می باشد. با این وجود شما نه تنها در نتایج موتور های جست و جو رتبه های بالاتری دارید هم اینکه داخل اپلیکیشن ها هم با سرچ خدمات مورد نظری که شما ارائه می دهید مشتریان می توانند اپلیکیشن شما را پیدا کنند. و الته که مواردی مثل تبلیغات و گذاشتن پیشنهادات ویژه نیز به این امر کمک شایانی می کند.
سلام- طریقه ی پرداخت هزینه به چه صورت است؟ آیا کل مبلغ یکجا باید پرداخت شود و یا قسطی هم قبول می کنید؟
سلام دوست عزیز. سلام نیمی از مبلغ به صورت پیش پرداخت پروژه گرفته می شود و پس از ارائه طرح اولیه و اصلاحات و اتمام کار باقی مبلغ پرداخت می شود.
سلام
وقتی اپ ساز ها هم خیلی سریع و هم ارزون یه اپلیکیشن رو تحویل میدن چرا باید این قدر هزینه و زمان برای اپلیکیشن صرف کنیم؟
سلام دوست عزیز. شما در اپ ساز ها نمی توانید امکانات حرفه ای که می خواهید را داشته باشید و اپلیکیشنتون هم ممکنه شبیه به دیگر اپلیکیشن ها باشد. این نوع از اپلیکیشن ها چندان برای برندسازی مناسب نیستند و اهداف بزرگی را نمی توان با آن ها دنبال کرد.
سلام. بعد از هر آپدیت و انتشار مجدد نسخه ی جدید در استورها، باید هزینه پرداخت شود؟
سلام در دوره ی پشتیبانی هزینه ای ندارد ولی اگر پشتیبانی شما تمام شده باشد هزینه ی اندکی را شامل می شود.
جهت ساخت یک اپلیکیشن کاملا تخصصی قیمت پیشنهادی شما چند و تاریخ اتمامتان کی می باشد
سلام دوست عزیز برای اطلاع از قیمت ها با کارشناسان ما تماس بگیرید و به آن ها تمام موارد مورد نیازتان را بگویید تا برایتان قیمت را تخمین بزنند.
سلام- ساختن یک اپلیکیشن چقدر زمان می بره؟
سلام دوست عزیز. این سوال خیلی کلی است و می توان گفت هر نوع از طراحی اپلیکیشن ها زمان خاص خود را لازم دارند. به علاوه آن به چیزی که شما از یک اپلیکیشن می خواهید هم بستگی دارد.
سلام درباره ی تهیه اسکیج و وایرفریم میشه لطفا بیشتر توضیح بدین؟
سلام دوست عزیز. اسکچ* یک طرح خام اولیه از اپلیکیشن است که بر روی کاغذ ترسیم می شود اما وایرفریم یک ساختار اسکلتی از اپلیکیشن را به ما نمایش می دهد که ارتباط صفحات با یکدیگر هم تقریبا در آن مشخص است.
سلام
من یه سوالی برام پیش اومده. الان من اپ سفارش دادم و تحویل هم گرفتم زمانی که نسخه های جدید اندروید و یا ios میان، نسخه ی جدید اپ من هم که سازگار باشن تولید میشه و یا باید درخواست جداگانه بدم؟
سلام دوست عزیز. شما می توانید اپلیکیشنتان را به ما بدهید تا آن را برایتان آپدیت کنیم و با نسخه های بالاتر همگام سازیش کنیم.
سلام
اپلیکیشنی که ساخته می شود چگونه حق کپی رایت در آن رعایت می شود؟
سلام دوست عزیز. این مورد را در یک کامنت نمی توان توضیح داد اما در Term of Service اپلیکیشن ذکر می شود و همچنین شما می توانید در صورت نیاز با کارشناسان ما در تماس باشید تا اطلاعات لازم را به شما بدهند. شما می توانید از طریق صفحه تماس با ما هر سوالی که درباره ساخت اپلیکیشن و موارد کپی رایت دارید از کارشناسان ما بپرسید.
سلام- هر زمانی که نسخه ی جدید از سیستم عامل های اندروید و یا ios بیاد (بعد از اتمام طراحی اپ ) من اپلیکیشن ام رو چجوری میتونم اپدیت کنم؟
سلام دوست عزیز. خود ما اپلیکیشن را برای شما آپدیت خواهیم کرد.
سلام
برای اپلیکیشن ها امکان گذاشتن پوش نوتیفیکیشن هم هست؟
سلام دوست عزیز. بله این امکان هم برای اپلیکیشن ها توسط تیم تابان شهر اعمال خواهد شد.
سلام در ساختن اپلیکیشن منظور از ماژول چیه؟
سلام دوست عزیز. ماژول در واقع به مجموعه کد هایی گفته می شوند که امکانات خاصی را به اپلیکیشن اضافه می کنند.
با سلام
در مورد ساخت اپلیکیشن و وب سایت میخواستم ازتون بپرسم
من اپلیکیشن و وب سایت به دو زبان انجلیسی و عربی برای اندروید و ای او اس + گذاشتن در اپ استور و پلی ستور میخواستم
سلام
برای دریافت اطلاعات کامل پیشنهاد می کنم با پشتیبانی به شماره ی 02144674468 تماس بگیرید. تیم ما شما را راهنمایی می کنند
سلام.پس از اتمام اپلیکیشن، سورس کد ها هم تحویل داده می شود؟
سلام دوست عزیز. با توجه به توافقات اولیه بله، سورس کد طراحی اپلیکیشن های اختصاصی تحویل داده می شود.
سلام چجوری میشه یه برنامه درست کرد که از بچه ها درس بپرسه ؟
سلام دوست عزیز. خب مسلما طراحی همچین برنامه ای نیازمند زمان است و باید به صورت اختصاصی طراحی شود برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان فنی ما از طریق صفحه تماس با ما تماس بگیرید.
سلام
قبل از پرداخت نهایی امکانش هست من به طور کامل اپ رو در موبایل ام نصب کنم و باهاش کار کنم؟
سلام بله ساناز جان
قبل از تحویل کامل، فایل دموی اپلیکیشن برای شما ارسال می شود و شما می توانید آن را نصب کنید و به طور کامل بررسی کنید
سلام امکان استفاده از اپ به صورت آفلاین وجود داره؟
سلام دوست عزیز بستگی به اپلیکیشنی که طراحی می شود دارد و موضوع آن. در نهایت هم صرفا یکسری از اطلاعات به صورت آفلاین نمایش داده می شوند و برای باقی موارد حتما باید به اینترنت وصل باشید.
سلام
امکان لانچ اپلیکیشن در کشوری غیر از ایران هم هست؟
سلام
بله حتما. اپلیکیشن هایی که ساخته میشن به صورت بین المللی هستند و در هر شهر و کشوری لانچ می شوند و در دسترس هستند
سلام
واقعا درباره ی اپ ساز های رایگان درست می گید من چند ماه پیش بهشون اعتماد کردم ولی الان خیلی پشیمونم بعد از دو هفته ریز ریز پول ازم گرفتن الان هم عملا اپلیکیشن ام کار نمی کنه. همون موقع هم که کار می کرد بسیار محدودیت داشت :-((
سلام حانیه جان
بله دقیقا درسته. ما هم همه ی تلاشمون رو می کنیم تا تمامی افراد را از این موضوع مطرح کنیم که نه هزینه و نه زمان شما از دست بره
سلام . برای اپلیکیشن ها صحبتی از قیمت نکردید، قیمت های اپ شما در چه حدودی هستند؟
سلام به طور کلی نمی تونیم قیمت واحدی برای اپلیکیشن به شما بدیم . اپ ها بر اساس اختصاصی- نیمه اختصاصی بودن و امکانات و ویژگی هایی که دارند قیمت های مختلفی دارند. برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید
سلام
من ی اپ میخوام که قابل سرچ و قابل اضافه و حذف باشه
پرداخت درون برنامه ای داشته باشه
بشه توش پارتیشن بندی کرد و تو هرقسمت عکس و نوشته و لوکیشن گذاشت
اگر ممکنه یه براورد هزینه کنید و اطلاع بدید
09379923865
سلام . کارشناسان ما با شما تماس می گیرند
سلام اپلیکیشن برای ارزهای دیجیتال اختصاصی میشه و یا نیمه اختصاصی؟ قیمتش رو هم می گید
سلام
برای اپلیکیشنی که خدمات مربوط به ارزهای دیجیتال رو انجام دهد، اپلیکیشن اختصاصی مناسب است
برای آگاهی از قیمت ها لطفا با کارشناسان ما تماس بگیرید 02144674468